Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

przywitanie

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• darekd
    Klenot, Doppelbock 19
    darekd
    Restauracyjny browar Klenot z Hradca Kralove uwarzył mocnego dubeltowego koźlaka!
    19% ekstr. i 8,2% alk. to całkiem sporo nawet jak na ten styl.

To już kolejna ich przygoda z koźlakiem, wcześniej uwarzyli bardziej klasyczną jego wersję:

https://www.browar.biz/fo...
    2019-01-02, 23:38
  • astarothe
    Przywitanie / nagazowanie piwa
    astarothe
    Witajcie

to mój pierwszy post - więc się przywitam: Hello Browar.biz World!

Miałbym też do was 3 amatorskie pytania:

1) Mam teraz na cichej swoje pierwsze piwo, zestaw BA Prawdziwe Ale, pocz. 11BLG, po burzliwej 3BLG, nie bulka więc nie spodziewam...
    2016-01-20, 00:47
  • Sezamek
    Piwne przywitanie
    Sezamek
    Po raz pierwszy oficjalnie witam wszystkich Forumowiczów. Wielu z Was miałem już przyjemność spotkać na zlocie w Zwierzyńcu w 2006 roku, w którym uczestniczyłem jako osoba towarzysząca. Ponadto od dawna obserwuje Forum i żyje klimatem Browaru.biz od teraz jako forumowicz
    2007-06-09, 11:46
  • marchewa
    przywitanie
    marchewa
    Dzień Dobry Wszystkim!
    Jestem z Wami po raz pierwszy i mam nadzieję,że spojrzycie łaskawym okiem na nowicujsza.Lubię piwa pszeniczne i ciemne,mocne słodko-gorzkie/bardzej słodkie niż gorzkie/.Bardzo proszę o informację jakie są najlepsze.I jeszcze jedno,słyszałam,że jest takie piwo...
    2008-12-03, 11:26
  • Krzysiu
    Lwówek Śląski, Loewenberger Milenijna Rozkosz
    Krzysiu
    Na razie nabyłem w drodze kupna w celu stestowania, po schłodzeniu - relacja.
    Pierwsza uwaga - przydałby im się ktoś od języka, nazwa jest bez sensu.
    2001-06-27, 11:10
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...