BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Jak widać po dacie rejestracji, jakiś czas już bywam na tym forum (w międzyczasie przeorałem chyba już cały dział "Browarnictwo amatorskie", bo przede wszystkim ten temat mnie tu zwabił), ale jakoś przeoczyłem , że...
Dzień Dobry Wszystkim!
Jestem z Wami po raz pierwszy i mam nadzieję,że spojrzycie łaskawym okiem na nowicujsza.Lubię piwa pszeniczne i ciemne,mocne słodko-gorzkie/bardzej słodkie niż gorzkie/.Bardzo proszę o informację jakie są najlepsze.I jeszcze jedno,słyszałam,że jest takie piwo...
Po raz pierwszy oficjalnie witam wszystkich Forumowiczów. Wielu z Was miałem już przyjemność spotkać na zlocie w Zwierzyńcu w 2006 roku, w którym uczestniczyłem jako osoba towarzysząca. Ponadto od dawna obserwuje Forum i żyje klimatem Browaru.biz od teraz jako forumowicz