Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

cześć:))

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• darekd
    Letohrad [Klokočka], Klokočkův Brutál Ale
    darekd
    Browar Klokočka z Bakova nad Jizerą jeszcze nie warzy, ale zamówił sobie piwo w browarze JZD Letohrad w Żamberku, stąd na ecie dodatkowo logo Letohradskiego Jelenia.

Brutal Ale nie jest brutalny ze względu na wysoką zawartość ekstraktu czy alkoholu (12%, stąd napis "ležák"...
    2015-09-03, 23:20
  • kaowiec
    Import piwa...
    kaowiec
    Witam

Chciałbym się zapytać bardziej doświadczonych kolegów i koleżanek o parę kwestii dotyczących importu piwa. Jestem tu od niedawna, moja wiedza na te tematy nie jest zbyt duża dlatego proszę o wyrozumiałość. Czy na piwie na prawdę trudno zarobić i jego import na przykład...
    2008-09-16, 23:05
  • cyborg_marcel
    Cyborg w 3mieście, 23.02.2010
    cyborg_marcel
    Witam Szanowną Sekcję Trójmiejską

Przyjeżdżam na inspekcję w przyszły wtorek, 23 lutego i chętnie spotkam się z Wami na
    Z racji tego, że tam mnie jeszcze nie było, proponuję spotkanie w Brovarnii - godzina dowolna, ale ze wskazaniem na popołudniowo-wieczorną....
    2010-02-16, 19:19
  • Kazimierz_W
    Leipzig, Bayrischer Platz 1, Bayerischer Bahnhof
    Kazimierz_W
    Dworcowa restauracja oraz browar Gose (piwo było dostępne na tegorocznej Birofilii). Dworzec chyba dziś nie działa, bo tory są zdjęte, ale w mieście trwa wielka budowa tunelu kolejowego. Miejsce trochę odstrasza turystów, bo odgrodzone płotem budowlanym, mimo to pozostałości dworca są pięknie...
    2013-08-16, 00:46
  • belze
    Warszawa, Al. Jerozolimskie 179, Piwiarnia Gambrynus (C. H. Blue City) (zamknięte)
    belze
    Dziś byłem zmuszony pojechać z koleżanką na zakupy do Blue City (takie nowe centrum handlowe, naprzeciwko Carefour Reduta (al. jerozolimskie), tam gdzie sie ludzie zabijali niedawno o dvd), znudzony przechodząc przez kolejne butiki, dojrzałem sklep o mylącej dosyć nazwie "Piwiarnia Gambrynus",...
    2004-04-14, 16:33
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...