Witam na forum. Dziewczynek jest tu bez liku, choć i chłopców cała masa - do wyboru, do koloru Baw się tu dobrze. Twoje
P.S. Uzupełnij profil - brodacz na pasku w prawym górnym rogu.
Mikrusów we Włoszech nie brakuje. Ba jest ich multum. Jednak w większości są to jakieś browarki umiejscowione w garażach na takich peryferiach, że dotarcie tam wymaga niezłego wysiłku. W przypadku Palermo, miasta turystycznego z pięknymi zabytkami, przed wyjazdem tam oczekiwałem ich może...
Więc to jest tak... Jestem strasznie uprzedzony do różnych forów, bo całkiem po prostu nie mam czasu na aktywne udzielanie się w takim medium. Ale czasem mam chęć zagłębić się w temat jako czytelnik. I przez to jestem zawsze banowany za małą aktywność... Ja do końca tego nie rozumiem,...
Mieszkający od 11 lat w Kiszyniowie amerykanin - Bill Mahaffey, z resztą wieloletni piwowar domowy, zapragnął uruchomić browar rzemieślniczy i jak postanowił, tak zrobił.
Akurat fala mody na crafty na chmielach amerykańskich przelewa się przez świat, więc można było dać się i...
Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to już w tym tygodniu dołączę do grona piwowarów "zaawansowanych", czyli stosujących zacieranie. Jako jeszcze nie pracujący student fundusze miałem bardzo mocno ograniczone, więc starałem się jak najbardziej ograniczyć koszty (przynajmniej...
Witajcie.
Tak sobie zaglądam czasem na browar i z niejakim wzruszeniem przeglądam temat o odpiwkach...
Ponieważ będąca inspiracją owego tematu książka Wisławy Szymborskiej „Rymowanki dla dużych dzieci” jest lekturą nieodmiennie poprawiającą mi humor – już od dawna (nawet...
Comment