Trafiłam tu, ponieważ od wczoraj nurtuje mnie chęć, aby spróbować warzyć piwo w warunkach domowych. Mam nadzieję, że po zapoznaniu się z artykułami uda mi się uwarzyć wspaniałe piwko . Nawiasem mówiąc, ciekawa jestem ile kobiet jest zarejestrowanych w tym portalu? Mam nadzieję, że nie jestem osamotnionym smakoszem piwka płci żeńskiej
. Nawiasem mówiąc, ciekawa jestem ile kobiet jest zarejestrowanych w tym portalu? Mam nadzieję, że nie jestem osamotnionym smakoszem piwka płci żeńskiej
Pozdrawiam 
							
						
					 . Nawiasem mówiąc, ciekawa jestem ile kobiet jest zarejestrowanych w tym portalu? Mam nadzieję, że nie jestem osamotnionym smakoszem piwka płci żeńskiej
. Nawiasem mówiąc, ciekawa jestem ile kobiet jest zarejestrowanych w tym portalu? Mam nadzieję, że nie jestem osamotnionym smakoszem piwka płci żeńskiej
Pozdrawiam
 
							
						 
		
	
 
							
						 
		
	 
		
	 
							
						 
		
	 
		
	 
		
	 
							
						 
		
	 
		
	 ). Fermentacja nastąpiła dosyć szybko - jeszcze w tym samym dniu - pokazała się piękna biała pianka, która utrzymywała się do dnia następnego, po czym powoli zaczęła zanikać. Początkowo temperatura fermentacji w pierwszym dniu wyniosła 30 stopni a później w kolejnych dniach zaczęła powoli spadać - teraz jest na poziomie 20 stopni. W środę (20-go sierpnia) będzie tydzień od postawienia brzeczki i w tym dniu postanowiłam zlać ja na cichą.
 ). Fermentacja nastąpiła dosyć szybko - jeszcze w tym samym dniu - pokazała się piękna biała pianka, która utrzymywała się do dnia następnego, po czym powoli zaczęła zanikać. Początkowo temperatura fermentacji w pierwszym dniu wyniosła 30 stopni a później w kolejnych dniach zaczęła powoli spadać - teraz jest na poziomie 20 stopni. W środę (20-go sierpnia) będzie tydzień od postawienia brzeczki i w tym dniu postanowiłam zlać ja na cichą. 
		
	 
		
	 
		
	 
		
	
Comment