Przygodę z piwem dopiero zaczynam. Na koncie 4 warki z brewkitów i powoli zaczynam mysleć o zacieraniu. Na razie czytam fora i przygotowuje się teoretycznie. Co proponujecie wziąć na pierwszy ogień?
Witam serdecznie miłośników piwa!
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Robiąc przeszwend po bygdoskich lokalach z ciekawszym piwem trafiliśmy w Ogień.
Właściwie to głód był naszym przewodnikiem na pierwszym miejscu a na drugim piwne pragnienie. Pizza wychodzi im świetnie, bez 2 zdań.
Piwnie to jest kran z Moczybrodą - czas serferów....-
Channel: Kujawsko-Pomorskie
2023-10-17, 20:26 -
-
Łotewska prowincja ma swój urok. Cisza i wszechwładny spokój wręcz emanują z tych miejsc. Miłośnicy lasów, jezior i drewnianych domków, znajdą tam swoje miejsce na ziemi.
W przypadku miasteczka Aluksne nieco rozwleczonego terytorialnie, celem wizyt jest jezioro z ruinami zamku na...3 Photos-
Channel: Łotwa
-
-
Targi Drinktec w Monachium to wielka impreza na której nie brakuje piwa, jednak tradycją jest że każdego dnia po zamknięciu hal wystawowych odwiedzamy jakiś miejscowy browar.
Na pierwszy ogień 15.09.2025 trafiliśmy do Schiller Bräu znajdującego się w ścisłym centrum niedaleko Hauptbahnhof....-
Channel: Niemcy
-
-
Na zdrowie, Panie i Panowie!
Chciałbym się ja grzecznie przywitać i przedstawić.
Wojtek z Wolfsburga.
Zaczynam zabawę z warzeniem. Wczoraj wymieszałem wodę z Brewkitem ( bo niesmiem tego nazwać inaczej) Dzis Zaczęło bulgać- zobaczymy co z tego wyjdzie.
Mam nadzieje...-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Pozlovice to miasteczko położone niedaleko uzdrowiska Luhačovice, tak dosłownie pięć kilometrów od. Mieścinę otacza zalesiony krajobraz zdominowany przez szczyt Pogórza Vizovickiego - Komonec. Szczyt ten jest częstym celem podróży turystów, rowerzystów i przebywających w okolicy kuracjuszy....-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.

Comment