Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Nie pamiętam ale...

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• mamarek066
    Opakowania trójpaków
    mamarek066
    Witam,
    Po wielu latach przerwy, trzy lata temu powróciłem do kolekcjonowania etykiet piwnych. W bardzo okrojonym zakresie. Konkretnie przezroczystych/plastikowych od Heinekena i Desperadosa ale z całego świata. Późną wiosną dodałem do tego zbierania kartonowe opakowania od trójpaków...
    2020-12-23, 23:18
  • skitof
    Przejściowa ustawa piwna / Das vorläufige Biergesetz
    skitof
    Wykorzystując obchody Dnia Piwa Niemieckiego pomyślałem, że warto przybliżyć przepisy, którymi obwarowane jest warzenie piwa w Niemczech, a w szczególności tzw. "Niemieckie Prawo Czystości". Poniżej zamieszczam tłumaczenie.

Wszelkie niemieckie przepisy dotyczące...
    2010-04-23, 16:38
  • Andi
    Andiego poczucie humoru
    Andi
    Nie wiedzialem ze moim malym zartem i jednym obrazkiem na temat Alt Bier az tyle nawojuje
    Jako ze sam jestem zwolennikiem Alt Bier i mieszkam w NRW gdzie w zasadzie taka forma zartöw jest dozwolona nie wiedzialem ze kogos osobiscie uraze i möj post stanie sie obrazliwy dla Krzysztofa i jego...
    2006-03-13, 22:36
  • bryszard
    Pij piwa z małych browarów - Facebook
    bryszard
    zapraszam do wzięcia udziału w akcji na Fecbooku - PIJ PIWA Z MAŁYCH BROWARÓW. Wiem ze dla forumowiczów to nic nowego ale może uda się pozyskać nowe "dusze"
    oto link - ...

[link usunięty przez moderatora]
    2010-09-03, 08:08
  • abernacka
    Pogranicze niemiecko-duńskie, listopad 2010
    abernacka
    Powróciłem z kolejnej piwnej wycieczki. Tym razem moim celem były browary działające w Szlezwiku-Holsztynie oraz w południowej Jutlandii.
    Pierwszym był Klüver's Brauhaus z Neustadt in Holstein.
    Działa on 2004 roku z roczną zdolnością produkcyjną 2 tys. heko. Warzą trzy...
    2010-11-15, 20:08
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...