BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Dzieńdoberek
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Žďárské vrchy to kawałek ładnej, pofałdowanej ziemi będący częścią Vysočiny. Leżące na ich skraju małe miasteczko Nové Město na Moravě doczekało się swojego małego browaru o nazwie Hejkal. Po środku rynku stoi ładny kościół, fontanna, za to na obrzeżach miasta króluje ,wczesny...-
Channel: Czechy
2019-06-14, 07:28 -
-
Przeglądam tą stronę od dłuższego czasu, zarejestrowałem się też jakis czas temu, więc najwyższa pora się przywitać. Wybaczcie że tak późno. Cóż mogę powiedziec o sobie, poza spożywaniem, jakoś nie moge zabrać sie za produkcję, piwa, uwielbiam wszelkie ambitniejsze i mniej ambitne...
-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Cześć, czy te szklanki są coś warte?
Znalazłem je na strychu, podobno pochodzą z lat 70.
Zarobię coś czy obejdę się smakiem?
...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
dopiero, gdy ją zobaczyłam, zrozumiałam, że chodzi o start i metę, a nie o melinę

Channel: Śląskie
-
-
właśnie w sklepie spożywczym o wdzięcznej nazwie "Alina" zobaczyłam wyrób w plastikowym opakowaniu, na którym widniało "Wędlina sojowa o smaku szynkowym"
kto takie rzeczy je?? i po co kupować soję o smaku szynki, skoro można szynkę (cena porównywalna), a z kolei...
-
Channel: Kulinaria
-
- Loading...
- Koniec listy.