Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Witam

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 41%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• larix76
    Waszde zdrowie!
    larix76
    Hello!

Wsiadlem do browaru.biz w celach edukacyjnych. Eksperymentuje z piwami - warzenie od tygodnia - degustowanie od dwoch. Ostatnio pijam lokalnie.

Pozdrawiam z Chicago - gdzie jest 41 browarow - 123 wliczajac przedmiescia. Wydaje sie niewiele patrzac na ilosc browarow...
    2015-03-14, 07:07
  • Anaakin
    Pierwszy Mikro browar Coopers piwo 23l i już problem.
    Anaakin
    Na wstępie witam Serdecznie wszystkich Forumowiczów jestem tu nowy, a to mój pierwszy post.

Zainwestowałem ostatnio w Mikro browar Coopers aby zasmakować własnego piwa.
    Przygotowałem wszystko zgodnie z załączoną instrukcją zamknąłem szczelnie "Wiadro" destylacyjne...
    2011-05-09, 18:30
  • kiszot
    Fajka wodna w Bytomiu 27.12.2007
    kiszot
    Na spotkaniu opłatkowym okazało się,że jesteśmy smakoszami sziszy.I jakoś tak wyszło,że wstępnie umówiliśmy się na wypalenie fajeczki zaraz po świętach czyli 27.12 w Bytomiu.Na razie zdeklarowali się:Aldach,Strzelczyk i kiszot.Wszystkich chętnych zapraszamy.
    2007-12-23, 10:02
  • Jaroslav
    Strona kolekcjonera wielkopolskich etykiet
    Jaroslav
    Zapraszam serdecznie do odwiedzin nowopowstałej strony: www.rajpiwosza.pl.
    Znajduje się na niej katalog etykiet z mojej skromniutkiej kolekcji. Zbieram etykiety z
    całej Wielkopolski oraz osobno po jednej z każdego polskiego browaru i kraju. Serwis nie
    ma walorów edukacyjnych,...
    2007-07-05, 21:01
  • Pogoniarz
    Tyskie na medal
    Pogoniarz
    Nie zuważyłem postów na ten temat,jeśli są z góry przepraszam.
    Jeżeli weżmiesz z butelki Tyskie zawieszkę,wypełnisz ją i dodasz:
    -10 kapsli-to masz szansę na 1 z 50 rocznych zapasów piwa Tyskie(360 puszek)
    -6 kapsli-1 z 3000 kufli Tyskie z kolekcji medalowej
    ...
    2003-07-24, 13:33
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...