Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Witam

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 24%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Zyrek07
    Pierwsze piwo - do kitu...
    Zyrek07
    Witam!

Razem z 2 znajomymi kupiliśmy zestaw do ważenia piwa. Dosyć podstawowy (fermentator, balingometr, 20 butelek pet + korki no i brew kit).
    Dnia 22.06 zebraliśmy się u kolegi zrobić naszą pierwszą warkę. Doświadczenia nie mieliśmy wogule, ale po przewertowaniu instrukcji...
    2009-07-12, 13:01
  • kysiaczek
    Piwo godne polecenia na Słowacji to:....
    kysiaczek
    podajcie swoje typy - wybieram sie na Słowacje w najblizszym czasie i chcialbym zasmakowac tego co w Słowacji najlepsze (dodam ze w gre wchodzi wschodnia czesc Słowacji)
    2005-05-01, 20:57
  • VanPurRz
    2015-09-06, Festiwal BRJ na Foksal
    VanPurRz
    6 września od 12.00 w piwiarni Ciechan na Foksal odbędzie się Festiwal BRJ.

Info: "Festiwal Browarów Regionalnych Jakubiak to nowe, nasycone smakiem i aromatem piwa wydarzenie, które odbędzie się 6 września w Ciechan na Foksal w Warszawie. Będzie można spróbować prezentowanych...
    2015-08-30, 18:02
  • larix76
    Waszde zdrowie!
    larix76
    Hello!

Wsiadlem do browaru.biz w celach edukacyjnych. Eksperymentuje z piwami - warzenie od tygodnia - degustowanie od dwoch. Ostatnio pijam lokalnie.

Pozdrawiam z Chicago - gdzie jest 41 browarow - 123 wliczajac przedmiescia. Wydaje sie niewiele patrzac na ilosc browarow...
    2015-03-14, 07:07
  • Anaakin
    Pierwszy Mikro browar Coopers piwo 23l i już problem.
    Anaakin
    Na wstępie witam Serdecznie wszystkich Forumowiczów jestem tu nowy, a to mój pierwszy post.

Zainwestowałem ostatnio w Mikro browar Coopers aby zasmakować własnego piwa.
    Przygotowałem wszystko zgodnie z załączoną instrukcją zamknąłem szczelnie "Wiadro" destylacyjne...
    2011-05-09, 18:30
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...