Witam, wszytkich na forum, mam nadzieję, że dowiem się dużo intersujących rzeczy na temat robienia piwka w domku. Aktualnie kierunkuje się na czytanie, czytanie i raz jeszcze czytanie tego co na forum, tak by nie zadawać pytyań na które odpowiedziano po 5 razy. Pozd Rafał
Witam wszystkich :-)
Collapse
X
-
Wybrałeś słuszną
drogę i ona doprowadzi Cię do zamierzonego celu.
A jak już sobie poczytasz to nie bój się pytać. Pozdrawiam i Twoje
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Related Topics
Collapse
-
mieszkam w koszalinie pracuje w browarze na stanowisku filtrowy.jak sama nazwa mowi filtruje piwo.cos wiecej chcecie wiedziec to prosze zadawajcie pytania.
-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Witajcie,
Panowie cel jest prosty: w ciagu pol roku z maks 2mce opoznieniem zrobic browar, maly, i na nim zarabiac dobrze.
Pewnie powiecie, ze ciezko, ze duza konkurencja itd. a ja wam na to tak:
plusy:
- od 10 lat mieszkam w Peru
- w miejscu...-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Witam wszystkich!
Jak pewnie większość z Was, po kilkuletnim okresie degustacji piw kraftowych, postanowiłem wreszcie stworzyć coś własnoręcznie. Czytanie poradników, forów, oglądanie filmów na YT to jedno- praktyka to jednak coś zupełnie innego. Krótko opiszę mój problem:...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Zaczęło się.
Popełniłem swoją pierwszą warkę. Żółtodziób ze mnie, ale jestem pewnien, że mógłbym napisać coś co z powodzeniem mogłoby uchodzić, za antyporadnik domowego browarnictwa.
Zacznę od ogólnych refleksji.
Zacząłem od prostego brew-kita jasne pełne....-
Channel: Twoje warzenie
-
-
Piękna wysmukła puszka. Nie lubiłem pić piwa z puszki, ale pod wpływem tego piwa zmieniłem zdanie.
Już samo czytanie informacji na puszce, podczas picia, dostarczyło mnóstwo wrażeń. Na samej górze "Draught stout cremier head". Potem można dowiedzieć, że piwo pochodzi...-
Channel: Irlandia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment