Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Hey

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• photek
    browar Cieszyn - Double IPA i Mastne
    photek
    Witam, jestem tu nowy. Do niedawna mogłem u siebie lokalnie kupić (w Sulejówku, mazowieckie) piwa z browaru Cieszyn, w szczególności Double IPA i - moje przeulubione - Mastne. Teraz już nie ma. Pytania:
    - czy te piwa są w ogóle jeszcze dostępne?
    - jeśli tak to gdzie?
    ...
    2024-11-01, 20:38
  • Krokiet
    Pozdrowienia z Podkarpacia
    Krokiet
    Wita was student z Rzeszowa, pochodzący z Dębicy. Ledwo 21 lat, ale moja przygoda z piwem przyspiesza w tempie wykładniczym. Pierwsze krafty i regionalne zacząłem pić już już od roku 2014.
    Gustuję w mocno goryczkowych IPA'ch, DIPA'ch, Porterach bałtyckich, i oczywiście RIS'ach. Poza...
    2016-12-14, 15:21
  • Kwachu1444
    Prawdopodobna infekcja - Pomocy
    Kwachu1444
    Witam,
    Do piwowarstwa domowego wróciłem po rocznej przerwie. Z braku środków wynajmowałem pokój a nie dostałem zgody na warzenie od właścicielki, bo "przecież każdy alkohol w domu robiony to bimber, a ten co go robi to pijus". Sytuacja się poprawiła i zainwestowałem w...
    2020-03-31, 21:19
  • heckler
    Jihlava, Pávovská 3106/19, Horácký minipivovar
    heckler
    Kontynuacja wątku Czechy, Chlum, Chlum 8, Horácký minipivovar

W związku z tym, że browar działa dalej, tylko pod innym adresem bardzo proszę o jego zmianę w tytule wątku, lub przeniesienie opisu i założenie nowego tematu.
    Obecny adres browaru to: Pávovská 3106/19 Jihlava.
    ...
    2019-10-19, 08:03
  • RainG
    Pozdrowienia z Litwy!
    RainG
    Pozdrowienia z Wilna!
    cziekawie czy sa tu forumowicze z Litwy?

Jestem kolekcionerem kapsli od piwa i nie tylko... mam kolekcji kolo 6000 roznych kapsli (bez sygnatur ir zapisow wewnetrsz.)

no i tez lubie roznie piwo smakowac...
    czasamy zajezdzam do Polski...
    2006-11-11, 18:21
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...