Bądź cierpliwy przy szukaniu informacji. Wszystko jest (prawie), co nie znaczy, że łatwo to znaleźć. Ale połowa już za Tobą. Jesteś na właściwym forum. Witaj.
Bądź cierpliwy przy szukaniu informacji. Wszystko jest (prawie), co nie znaczy, że łatwo to znaleźć. Ale połowa już za Tobą. Jesteś na właściwym forum. Witaj.
wlasnie widze ze na wlasciwym
szukam... szukam i pewnie znajde wszystko co mnie interesuje
Obserwując od kilku miesięcy to co dzieje się z wyszukiwarką Google oraz facebookiem należy stwierdzić, że wartościowych informacji jest tam wskazywanych coraz mniej.
Nowe rozwiązania takie jak wspomaganie przez AI powodują, że wyświetleń spamu i innego bezwartościowego lub...
Pomyślałem, że się przedstawię, jestem z Minnesoty w USA i prowadzę badania nad moimi przodkami, którzy wyemigrowali tu z Niemiec. Podczas badań odkryłem Browar Krech, i chociaż związek jest odległy, to wciąż jest to niesamowite znalezisko dla takiego...
Prušánky to kolejna Czeska pipidówka w której otwarto browar i pomimo, że otwarto go w pensjonacie jest to na prawdę dziwne miejsce. Całość, czyli browar, pensjonat i restauracja nosi dumną nazwę Starý dvůr, a jak się okazuje mieści się on w odnowionym, starym budynku administracyjnym...
Witam , mam na sprzedaż zestaw dla Piwowara domowego , Kocioł Royal Catering 40 l , na kotle było uważone 20 warek , sprzęt sprawny w bardzo dobrej kondycji . Z braku czasu oraz miejsca sprzedaje cały sprzęt widoczny na zdjęciach , dorzucam do tego ok. 500g sody kaustycznej oraz oraz kilka surowców...
Comment