Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

oooops!

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 35%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Krzysiu
    Problemy z postami
    Krzysiu
    Co jakiś czas pojawia mi się coś takiego, że po napisaniu postu, przy próbie wysłania, system go nie przyjmuje i mówi mi, że nie mam uprawnień, mimo że jestem zalogowany. Powtórne wpisanie postu i wysłanie jest zazwyczaj pomyślne. Denerwuje mnie to, bo mam wrażenie, że system mnie nie...
    2002-12-15, 09:06
  • Mister
    Troche mnie dziwi - alem tu nowy...
    Mister
    Art
    czy to na browarze taki zwyczaj - ze jak dyskusja
    robie sie zaciekla - tamat blokujesz,mimo
    duzego zainteresowania ?
    Nowy jestem wiec i ciekawy...
    2002-10-19, 14:49
  • ART
    serwer pocztowy / problem z postami
    ART
    dzisiaj pojawiły się kłopoty z serwerem pocztowym Browaru i co sie z tym wiąże problem dotyczy także dodawania nowych postów na Forum (w tych tematach w których ktoś włączył powiadamianie na email o nowych postach).

odpowiednie służby fito-sanitarne zostały powiadomione...
    2004-01-18, 13:24
  • kossak
    Piwa ciemne w Polsce
    kossak
    Witam. Ostatnio zasmakowałem w piwach fermentacji górnej, chciarz może "zasmakowałem" to zbyt duże słowo, raczej zaczynam z nimi przygodę. Konkretnie mam namyśli Żywiec Porter, Heban browaru Jurand i irlandzki Kilkenny, ale nie to chodzi...
    Mam pytanie co do dostępności szeroko...
    2007-01-30, 17:35
  • GLOMEK
    Piwo laczy narody
    GLOMEK
    tak mi przyszlo na mysl. moze juz taki temat byl alem nowy to nie wiem.
    Ludzie coraz wiecej po swiecie podrozuja wiec kazdy jakies doswiadczenia ma. Mozna by sie wzajemnie podzielic coby wszyscy wszedzie wiedzieli jak sie o swoje piwo upomniec, gdzie go najlepiej szukac, i jak sie przy nim zachowac....
    2002-10-26, 09:33
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...