witam!

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kokrzys
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.11
    • 1

    #1

    witam!

    Witajcie!

    Z prawdziwą przyjemnością dołączam do zacnego grona smakoszy, opojów :P, koneserów, fascynatów spienionego trunku Jako że lubię eksperymentować i jestem otwarty na nowe "smaki" mam nadzieję odnaleźć i podzielić się informacjami o wielu różnych gatunkach piwa.
    Ostatnia zmiana dokonana przez kokrzys; 2009-11-25, 22:52.
  • Basik
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.06
    • 1308

    #2
    Witaj na forum
    Pozdrowienia z Wrocławia, Twoje
    Odnośnie Twojego hobby, to jutro z mężem połączymy trzy: góry (Karkonosze), piwo (Harrachov). Mamy też nadzieję na piękne fotki, zwłaszcza że w sobotę chcemy zobaczyć wschód słońca ze Śnieżki.

    Comment

    • krasnal45
      Porucznik Browarny Tester
      • 2008.02
      • 423

      #3
      Witaj serdecznie wśród piwnych maniaków....... miłej i owocnej zabawy i Twoje

      Comment

      • jaro-w
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2006.10
        • 127

        #4
        Krzychu
        wez na zapas swojego ulubionego piwa ,bo juz go pewnie prędko nie zobaczysz.

        Comment

        Related Topics

        Collapse

        • dadek
          Plzeň, Mozartova 1, Pivovar Raven
          dadek
          19.06.2018 razem z Marusią i Slavoyem odwiedzaliśmy plzeňske browarki (oni nie byli w żadnym więc ustawiłem wizyty na te gdzie nie byłem ja). W browarze Kalikovar https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=126005 z powodu niezbyt ciekawych piw nie zabawiliśmy długo więc nieplanowanie przenieśliśmy...
          2018-07-01, 04:50
        • wpadzio
          Haandbryggeriet, India Saison
          wpadzio
          HaandBryggeriet to norweski mikrus założony w 2005 roku przez czterech piwnych fascynatów w położonym niedaleko Oslo mieście Drammen, które słynie między innymi z posiadania najstarszego browaru w kraju (Aass). A India Saison to ich autorska propozycja, będąca wariacją na temat belgijskiego...
          2016-03-19, 15:56
        • gulinek
          Rafaello
          gulinek
          Przepis na Rafaello:

          1/2 l. śmietanki kremówki 30%
          1 czekolada biała(lub 2)
          2 Śnieżki
          1 paczka w. kokosowych

          Rozpuścić czekoladę w śmietance, lekko podgrzewać.Dobrze wystudzić i zmiksować z 2-ma Śnieżkami(OK.5 MIN.),a do reszty dodać...
          2005-08-30, 17:10
        • mk_kowal
          Witam miłosników bursztynowego trunku
          mk_kowal
          Witam wszystkich fascynatów "napoju o boskim bursztynowym kolorze". Do zacnego grona piwowarów dołączyłem całkiem niedawno. O warzeniu piwa kiedyś już słyszałem, ale dopiero m-c temu zatarłem swoją pierwszą warkę (wcześniej testowałem brewkity). Reprezentuję północną część...
          2009-04-30, 00:47
        • ariusz
          Weihenstephan, Samuel Adams Infinium
          ariusz
          Dosłowne, troche z błędami (Google) tłumaczenie z jęz. angielskiego

          "Ponad 1000 lat doświadczenia browar wraz z amerykańskich innowacji, dwóch latach rozwoju i czterech składników słodu, chmielu, wody i drożdży spowodowało nowy wymiar sztuki warzenia i innowacyjne,...
          2011-10-09, 13:06
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...