BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Witam tu Mihai
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 100 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Piwo pierwszy raz było dostępne na Dniach Wodzisławia w czerwcu, w śladowej ilości, o czym pisałem tutaj. Wówczas zagadką było to, gdzie piwo zostało uwarzone oraz czy zostanie wprowadzone do szerszej dystrybucji. Teraz przybywam z nowymi informacjami. Paloczaj jest piwem pszenicznym, dostępny...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Witam.
W sumie jestem zarejestrowany już od dłuższego czasu, napisałem już ze 4 posty, nawet w sklepiku zamówiłem słód, chmiel i kapsle, ale jakoś do tej pory nie było okazji się oficjalnie przywitać zatem: Witajcie
No dobra, jeszcze cosik o sobie. Z Lublina jestem. Co...-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Hej, witajcie! Przybywam z pytaniem

Zabieram się za uwarzenie AIPA na lato, chciałbym aby był goryczkowy i owocowo tropikalny.
Nigdy jeszczce nie używałem amerykańskiego chmielu (to moja 4 warka) i tutaj moje pytania.
Ile dodać chmielu na aromat podczas gotowania, a ile...-
Channel: Kołyska piwowarska
2017-04-20, 18:34 -
-
Ktoś tam jeszcze z browarbizonów żyje w tej stolycy?
Się przekonamy w przedświąteczny piątek. Przybywam i sprawdzam! Miejsce do ustalenia, ale raczej NIE multitap, a jeśli już, to taki, gdzie można, bez oddawania nerki w zastaw, przejść z rzemiosła na jakieś seryjnie spożywalne...-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
Witam wszystkich
Moja pierwsza warka Coopers lager z brewkita 17.07.2016
-Brewkit Coopers Lager 1,7kg
-mix suchego ekstraktu z glukozą 1kg
-chmiel Hallertauer granulat 50g
-drożdże US 05(gdzieś wyczytałem że drożdże "no name" z zestawu lepiej zastąpić...-
Channel: Twoje warzenie
2016-08-10, 17:34 -
- Loading...
- Koniec listy.