BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Kolejny browar rzemieślniczy w Ivano- Frankivsku. O ile trafienie do innych nie było łatwe, to ten już całkowicie jest zakonspirowany. Dawne zakłady na pierwszy wygląd puste ukrywają w swoich trzewiach kilka firm, które nie bardzo chcą się pochwalić swoim istnieniem na jakichkolwiek reklamach...
Witam,
liczę na Waszą pomoc, gdyż mam pewien problem z identyfikacją kapsli San Miguel (dokładniej producenta, czyli firmę, oraz kraj pochodzenia). Szukam na różnych stronkach z kapslami informacje dotyczące kapsli San Miguel i różne strony podają inne informacje, przez co nie mam...
W czasie ferii będę mógł na jeden dzień wyskoczyć do Czech. Z Ustronia. Z reguły koncentrowałem się na Cieszynie. W zeszłym roku zrobiłem wycieczkę pieszą przez Czantorię do Nydka, potem już komunikacją do Trzyńca i znowu Cieszyn.
Tym razem chciałbym odwiedzić Karvinę lub...