Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Rudello
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2010.02
    • 3

Witam

Witam wszystkich użytkowników.
    Mam 24 lata, jestem absolwentem SGGW WNoŻCiK pijam piwo ponieważ świetnie orzeźwienie i zapewnia chwile rozluźnienia.

Na forum trafiłem zupełnie przypadkiem poszukując informacji na temat piw niepasteryzowanych. W zasadzie od niego zaczyna się moja przygoda zgłębiania wiedzy dotyczącej piwowarstwa.

Pozdrawiam wszystkich piwoszy
  • skitof
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2007.11
    • 2485

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rudello
    Witam wszystkich użytkowników.
    Mam 24 lata, jestem absolwentem SGGW WNoŻCiK
    Witaj! A może rozszyfrowałbyś ten drugi skrót (nożownik).

Comment

• anteks
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛
      • 2003.08
      • 10816

Witam , jak lubisz niepasteryzowane piwa to może pomyślisz o samodzielnym warzeniu
      Mniej książków więcej piwa

Comment

• Rudello
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2010.02
        • 3

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skitof
        Witaj! A może rozszyfrowałbyś ten drugi skrót (nożownik).
        Czekałem na ciekawe interpretacje

-Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji

Comment

• Rudello
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2010.02
          • 3

Narazie jestem na etapie trenowania kubkow smakowych i testow tego co jest na rynku... Ale jak juz poznam wszystkie smaki to napewno przyjdzie czas na stworzenie swojego

Comment

Related Topics

Collapse

• leszcz007
            Rozwiń swoją pasję i zdobądź wiedzę na studiach "Technologia Piwowarstwa"
            leszcz007
            Technologia Piwowarstwa

Czy piwo to nie tylko Twój ulubiony napój, ale również prawdziwa pasja? Może chcesz poszerzyć swoja wiedzę na temat warzenia piwa, wprowadzić swoją pasje na nowy poziom lub planujesz przejść na zawodowstwo. A może marzysz o własnym browarze,...
            2023-09-14, 13:39
          • Pitr96
            Piwa z krajów uczestniczących w mundialu w Katarze
            Pitr96
            Cześć,

Mam nadzieję, że piszę w odpowiednim miejscu forum - jeśli nie, proszę o korektę. A przybyłem tutaj, poszukując pomocy. Znalazłem w necie kiedyś ciekawy challenge, mianowicie gość kupił piwo z każdego państwa, które grało w piłkarskich mistrzostwach świata i...
            2022-10-24, 11:09
          • heckler
            Vojkovice, Vojkovice 49, Minipivovárek Koňovárek
            heckler
            Historia Koníčkův dvůr sięga aż 1798 roku, ale do poczytania o jego długiej historii zainteresowanych odsyłam na internetową stronę nowego browarku Koňovárek.
            Teraźniejsza historia dworu zaczęła się w listopadzie 2016 roku kiedy to właściciel Pivovaru Koníček Mojmír Velký...
            2018-09-11, 08:58
          • heckler
            Česká Kamenice, Pivovarská 3, Pivovar Kotouč
            heckler
            Na początku w samym sercu Czeskiej Szwajcarii obecni właściciele posiadali samą gorzelnię. Natomiast pomysł na otwarcie browaru zrodził się parę dobrych lat później.
            Poszukując nowych lokali dla rozwijającej się gorzelni znaleźli dawny, barokowy budynek starego browaru, był on...
            2018-08-24, 16:13
          • PiK_
            Witam!
            PiK_
            Cześć!
            Nazywam się Krzysiek i mieszkam w Gdańsku. Piwowarstwem interesuję się od prawie roku. Poszukując nowych informacji szczęśliwie trafiłem do Was .
            Pozdrawiam wszystkich!
            2016-08-06, 08:45
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...