BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Piwo z powstałego rok temu browaru kontraktowego Brown Paper Bag Project uwarzone w browarze Eight Degrees z miejscowości Mitchelstown.
Jest to ale typu belgijskiego o zawartości alk. 7,4 %, goryczce 68 IBU i ekstrakcie w skali „orginal gravity” 1.070 PIANA: pierwszy raz piłem belgijskie...
Witam,
Od miesiaca poszukuje przodkow.Wiem, ze przed powstaniem listopadowym mieli ponoc browar na ul. Fawory/ lub okolice/. Wiadomo tez , ze zostal teren browaru zabrany pod budowe Cytadeli. Czy ktos moze mi pomoc. Moj prapradziadek nazywal sie Wajnert Karol, mial syna Wajnerta Gustawa ur....
Ponieważ to mój pierwszy post na tym forum, pozwolę sobie pokrótce przedstawić moją osobę. W zasadzie - co ty dużo mówić, wiąże z tym faktem pewne obawy, ale mam nadzieję, że wszelkie me "niedoskonałości" zostaną mi wybaczone...