Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Witam

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• darekd
    Opillia, Firmowe
    darekd
    Browar z Tarnopola

16% alk.
    6,5% alk.
    21 IBU

Mały napis na ecie przypomina, że piwo jest bez syropu maltozowego. Natomiast na ecie przyznają się bez bicia do cukru i ryżu

Aromat - dość łagodny, słodowy, ciut słodyczy
    Piana - dość niewysoka,...
    2025-02-24, 23:36
  • Ahumba
    2024.11.15-16 - Poznań, Poznańskie Targi Piwne & Hempathy Expo
    Ahumba
    Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...
    Start
    2024-11-15
    Koniec
    2024-11-16
    Adres
    Głogowska 14, 60-734 Poznań, Międzynarodowe Targi Poznańskie
    2024-09-22, 09:22
  • Marusia
    2021.09.10-12 NieWielki Zlot Browarbizonów, Chmielobranie, Karczmiska - konkrety
    Marusia
    Koniec opieprzania się po krzakach, pora na konkrety, czyli bulenie kasy :-D

Umówiłam się z Pawłem, że kasiorę za nas wręczę mu gotówką, a ponieważ chyba nie wyobrażacie sobie, że będę robiła zbiórkę na miejscu zarządzam, co następuje:

Nocleg: jeśli spanie...
    2021-08-25, 09:36
  • WaldiM
    Cześć
    WaldiM
    Mam na imię Waldek. Jestem tutaj, bo tematyka browarnictwa jest mi bliska. Uwielbiam przede wszystkim niszowe, regionalne browary. Ostatnio odkrywam walory smaków piw przenicznych. Zawodowo związany jestem między innymi z branżą BHP i z firmą http://www.bhpekspert.net/. Mam nadziej, że zagoszczę tu...
    2017-06-30, 15:58
  • heckler
    Sivice, Sivice 504, Pivovar Beer Daddy
    heckler
    Koło Brna w małej, cichej wiosce Sivice od czerwca działa kolejny rodzinny browarek o nazwie Beer Daddy. Jet to kolejny browar, gdzie piwo sprzedawane jest z okienka, a jego usytuowanie wprowadza w osłupienie nie jednego człowieka. Oczywiście są to Czechy, więc tam nikogo to nie dziwi . Mieści...
    2020-08-17, 13:33
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...