BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Witam jestem Artur i pochodzę z Katowic. Pije od dawna - warzę od niedawna (4 wareczki) Z góry przepraszam za głupie pytania Pozdrawiam i dozo na forum.
Witam, jestem tu nowy. Do niedawna mogłem u siebie lokalnie kupić (w Sulejówku, mazowieckie) piwa z browaru Cieszyn, w szczególności Double IPA i - moje przeulubione - Mastne. Teraz już nie ma. Pytania:
- czy te piwa są w ogóle jeszcze dostępne?
- jeśli tak to gdzie?
...
Witam i pozdrawiam wszystkich miłośników złocistego napoju z niegdysiejszej stolicy tego zacnego napitku, którym i Wielcy Mistrzowie krzyżaccy dawnymi czasy się raczyli
Niestety od niedawna piwo bydgoskie nie gości już na naszych stołach, ale mam nadzieję że kiedyś jeszcze będzie...
pomysleć że jak byłem młody to nie lubiłem piwa... no ale bodajże w 1984 czy 86 zachorowałem na kamicę nerkową i musiałem zacząć je pić (co nie było łatwo bo wtedy dostawa praktycznie do sklepów była raz w tygodniu)
teraz spożywam...
Jak bedziesz szwendał(a/o) się piwnie po Bydgoszczy w piątek ew. sobotę to może udałoby się wspólnie wychylić kufelek. Nie deklaruję miejsca i godziny, gdzieś tam bedziemy peregrynować po okolicy. Można się wpisać lub zostawić...