Witam wszystkich

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • focus25
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2011.01
    • 39

Witam wszystkich

Chciałem się przedstawić. Na Browar.biz zaglądam od dłuższego czasu.
    Bardzo sobie cenię ten portal jako niezastąpione źródło informacji o piwie i wszystkim co z nim związane.
    Nie ukrywam również że browar.biz dość mocno wpłyną na moje piwne upodobania
  • dyczkin
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2011.05
    • 3656

Witam serdecznie
    Być może, jak niektórzy z nas, zostaniesz sekciarzem
    P.S. Uzupełnij swój profil, taki brodacz w prawym rogu
    Ostatnia zmiana dokonana przez dyczkin; 2011-12-23, 21:59.
    Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

Moje warzenie // Piwny Wojownik

Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Niemcy, Erlangen-Kosbach, Am Deckersweiher 24, Hofbräu Oberle
      dadek
      Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
      2025-02-10, 00:58
    • heckler
      Praha-Nové Město, Na Florenci 2139, Minipivovar Fuze
      heckler
      Kolejny, nowo otwarty browar w Pradze nosi nazwę Fuze. Podobno nazwa ma sugerować fuzję zmysłów, smaków i ludzi.

Browar wraz z restauracją działa od kwietnia 2024 roku i zajmuję spora część ogromnego biurowca Nové Masaryčka. Trzeba przyznać, że budynek wygląda bardzo
      ...
      2025-01-03, 12:51
    • dadek
      Belgia, Bredene, Duinenstraat 47, Brouwerij Betsy
      dadek
      Bredene to miasteczko gminne sąsiadujące z Ostendą, wystarczy przejechać mostem nad terenami portowymi i kanałami uchodzącej tu do Morza Północnego rzeki Noordgeleed. By dotrzeć do browaru z dworca kolejowego Oostende można to zrobić tramwajem, wykorzystując przebiegającą tędy najdłuższą...
      2024-10-06, 22:38
    • pebejot
      Bułgaria, Pazardżik, Iwajłowsko 41, Rhombus Brewery & Restaurant
      pebejot
      Bardzo dziwne miejsce, do którego dotarłem w piekielnie gorący dzień sierpnia.
      Sporych rozmiarów browar z restauracją i hotelem w mieście Pazardżik, a właściwie już kilkaset metrów za rogatkami miasta przy drodze krajowej.
      Lokalizacja jest o tyle dziwaczna, że dookoła nie ma...
      2024-09-06, 17:13
    • dadek
      Zakopane, Krupówki 6a, Pstrąg Górski
      dadek
      Skoro już byliśmy w Zakopanem to oprócz browaru Gwarno trzeba było odwiedzić i drugi niedawno powstały, jakim jest Pstrąg Górski. Mieści się u dołu osławionego zakopiańskiego deptaka, i jest kolejnym browarem restauracyjnym właściciela Watry znajdującej się z przeciwnym, górnym końcu...
      2024-04-24, 01:15
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...