Dobry wieczór!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Cieniowit
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.01
    • 8

Dobry wieczór!

Dobry wieczór!

Właśnie uwarzyłem swoje dwa pierwsze piwka i w końcu postanowiłem się zarejestrować na Waszym forum...no i należałoby się przywitać...więc się przywituję...

Obserwując czasowy przedział i sposób działania forum doszedłem do wniosku, że chyba warto się z Wami troszkę zaznajomić...a i nauczyć czegoś jednocześnie...

Nie bez wpływu też jest moja znajomość z jegomością Krzysiem (którego próbowałem swego czasu uczyć machania mieczykiem...ale to chłop jak dąb- łatwy w obróbce nie jest...za to pięknie musztruje swoich pruskich łapserdaków)...którego serdecznie pozdrawiam

Pozdrowił!

Related Topics

Collapse

• Javox
    Pinta, Dobry Wieczór
    Javox
    Stout Owsiany z Wieprza

Ekstrakt 13*, alko 4.9%

Piana - na dłużej pełna warstewka.
    Lacing - trochę było.
    Barwa - pod mocne światło ciemny rubinowy.
    Gaz - nie za duży.
    Aromat - czekolada.
    Smak - gorzka czekolada ( taka z wysoko procentową...
    2023-12-07, 13:08
  • darekd
    Thrills, Dobrý den IPA
    darekd
    Browarek z miejscowości Velké Pavlovice (Południowe Morawy)

https://www.thrills.cz/

"Double Dryhopped Hazy India Pale Ale" - Citra, Ekuanot i Cascade

12% ekstr., 5% alk. (podane na puszce), 14% ekstr., 5,8% alk (podane na stronie www). Trochę duża rozbieżność......
    2024-04-05, 23:20
  • dadek
    Köln (Kolonia), Martinstraße 32, Craftbeer Corner Coeln
    dadek
    W Köln gdzie nie spojrzeć wszędzie kölsch, jak dla mnie styl niepijalny. Miejscowi są pewnie przyzwyczajeni bo to ich tradycja, a poza tym ciężko dostać coś innego, jednak turyści szukają urozmaicenia. Ale na szczęście da się znaleźć miejsca gdzie można się napić prawdziwego...
    2023-10-05, 00:21
  • Mirekp83
    Dobry wieczór
    Mirekp83
    Witam wszystkich.

Bardzo znudziło mnie piwo typu tyskie, żywiec.Spróbowałem pewnego razu piwo kraftowe i stało się!
    Zacząłem interesować się domowym browarem. Pierwszym piwem jakim zrobiłem był brewkit, powiem tak słabo wyszło, jakiś taki .
    Trudno...
    2018-03-27, 19:30
  • mackot
    Dobry Wieczór
    mackot
    Witam wszystkich na forum
    2018-03-25, 21:41
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...