Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Witam

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• pjast
    Piwo imbirowe z koncentratu
    pjast
    Witam moja przygoda z warzeniem piwa zaczęła się stosunkowo niedawno, od warki z koncentratu coopersa (lager), piwko może nie idealne, ale dające się wypić, trochę mało nagazowane i niezbyt wyraziste w smaku. Drugą warkę, jako początkujący i niezbyt odważny piwowar również chciałem...
    2009-07-03, 07:30
  • becik
    Piwa BA
    becik
    Czyli tzw Barrel Aged, leżakowane w beczkach po whisky, winie, rumie, koniaku, sherry i cholera wie po czym jeszcze.
    Zastanawiam gdzie kończy się sztuka w browarnictwie i kreatywność, a zaczyna się zwykłe lenistwo i kombinowanie. Bo czy sztuką jest kupienie beczek po czymś, wlanie do...
    2019-10-10, 18:43
  • tikanes
    Piwo krok po kroku?
    tikanes
    Witajcie,

Jestem nowy i chciałem się przywitać oficjalnie ze wszystkimi . Spędziłem już 1h na różnych tematach, głównie tutaj: https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=87244

Ale brakuje mi takiego krok po kroku tematu.

Czyli:
    1)co kupić i gdzie...
    2017-04-05, 14:05
  • coder
    ClO2 - dwutlenek chloru do dezynfekcji
    coder
    Chciałbym zwrócić Waszą uwagę na nowy środek do dezynfekcji - dwutlenek chloru. Napotkałem szereg artykułów chwalących jego właściwości przy zastosowaniach w przemyśle spożywczym. Ma bardzo dobre właściwości bakteriobójcze przy bardzo krótkim czasie kontaktu (1-2 min), i co najważniejsze...
    2007-10-26, 10:33
  • drocan
    Lager Coopers na początek! Witam.
    drocan
    Witam serdecznie wszystkich.
    Jestem Filip i znalazłem sobie nowe hobby . Będę warzył piwko.
    Mieszkam w Komornikach /k Poznania.

Przygodę zaczynam z moim prezentem na walentynki:
    http://www.biowin.pl/biowin/wino-piw...-mikrobrowary/...
    2016-02-16, 10:46
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...