Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Hello, hello!!

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 38%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• toolazy
    Praca licencjacka
    toolazy
    Cześć,

Piszę pracę licencjacką opartą na własnym projekcie opakowań do szwedzkich piw rzemieślniczych. Niestety, brakuje mi pewnych informacji, których nie mogę znaleźć w Internecie, a browary i agencje mi nie odpisują... Może jest tu ktoś, kto się tym interesuje i podzieli...
    2017-04-25, 15:00
  • Mitsu91
    Praca licencjacka - Niemcy i Polska
    Mitsu91
    witam
    pisze prace licencjacka na temat piwa w jezyku niemieckim, studiuje germanistyke.
    na poczatku obralam taki temat: historia piwa i jego rola w rozwoju ludzkosci. niestety pani promotor uwaza ze jest to temat odtworczy i zeby to byla jakas analiza i tu moje prosba o pomoc. po przejrzeniu...
    2013-03-12, 23:13
  • EldosPlutos
    Praca licencjacka - pomoc przy wypełnianiu ankiet
    EldosPlutos
    Witam,
    Piszę pracę licencjacką na temat Turystyki piwnej w Polsce
    Jest to praca badawcza dlatego prosiłbym Was o wypełnienie anonimowej ankiety, która jest niezbędna w mojej pracy.
    Część z Was mogła już ją wypełnić na giełdzie w Krakowie

Ankieta skierowana jest...
    2010-04-05, 15:52
  • bayern71
    Owczarnia, Zółwińska 25, Agata
    bayern71
    Zajechałem dziś rowerem, wracając z pracy, z zamiarem zakupu czegokolwiek piwnego (łącznie miałem ponad 60 km w nogach). Sklep położony na całkowitej wsi, cudów nie oczekiwałem. A tymczasem w środku oprócz standardowej oferty koncernowej na górnej (prawie pod sufitem) półce bogata oferta...
    2012-08-30, 18:39
  • juddie
    witam!pisze prace licencjacka o piwie i szukam informacji i zdjec
    ...interesuja mnie zdjecia minibrowarów w Polsce i ich oferta, potrzebuję też konkretnych opisów typów piwa i zdjęć...jeśli ktoś ma ochotę mi pomóc proszę o maile- juddie84@wp.pl
    z góry dziękuję
    2007-03-21, 13:38
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...