Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Hello, hello!!

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Mitsu91
    Praca licencjacka - Niemcy i Polska
    Mitsu91
    witam
    pisze prace licencjacka na temat piwa w jezyku niemieckim, studiuje germanistyke.
    na poczatku obralam taki temat: historia piwa i jego rola w rozwoju ludzkosci. niestety pani promotor uwaza ze jest to temat odtworczy i zeby to byla jakas analiza i tu moje prosba o pomoc. po przejrzeniu...
    2013-03-12, 23:13
  • ariusz
    Volksbräu Durbach, 1378 Ritter Bräu
    ariusz
    Volksbräu Durbach - malutki browar rzemieslniczy z miejscowosci Durbach kolo Offenburga, u podnoza Schwarzwaldu (Badenia-Wirtembergia) prowadzony przez pana Volka z pomoca rodziny.

Piwo dostepne wylacznie w czterogwiazdkowym hotelu Ritter rowniez z miejscowosci Durbach. Przez ten hotel...
    2018-12-14, 19:22
  • boku
    Sosnowiec, Sobieskiego 17, Agata
    boku
    Nazwę lokalu dowiedziałem się od właścicielki. Na zewnątrz nie ma szyldu. Lane piwo jest tylko jedno Tyskie za 3.30 zł.
    Jest kilka butelkowych. Ja zamówiłem sobie PU za 3.30 zł.
    Z zewnątrz spodziewałem się, że odżyją wspomnienia z lat 80-tych. Właścicielka nawet wspomniała,...
    2005-12-12, 17:26
  • bayern71
    Owczarnia, Zółwińska 25, Agata
    bayern71
    Zajechałem dziś rowerem, wracając z pracy, z zamiarem zakupu czegokolwiek piwnego (łącznie miałem ponad 60 km w nogach). Sklep położony na całkowitej wsi, cudów nie oczekiwałem. A tymczasem w środku oprócz standardowej oferty koncernowej na górnej (prawie pod sufitem) półce bogata oferta...
    2012-08-30, 18:39
  • juddie
    witam!pisze prace licencjacka o piwie i szukam informacji i zdjec
    ...interesuja mnie zdjecia minibrowarów w Polsce i ich oferta, potrzebuję też konkretnych opisów typów piwa i zdjęć...jeśli ktoś ma ochotę mi pomóc proszę o maile- juddie84@wp.pl
    z góry dziękuję
    2007-03-21, 13:38
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...