Powitać!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pawelm
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.05
    • 27

Powitać!

Po namowach kolegów zdecydowałem się zarejestrować. Witam wszystkich serdecznie. Mam nadzieję, że spotkam tu miłą atmosferę, podobną do piwnych imprez na jakich byłem w ostatnim czasie. Nie warzę własnego piwa, ale chętnie degustuję ...
  • wpadzio
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2011.06
    • 2656

Witaj Pawle, na pewno się nie rozczarujesz, choć dyskusje tutaj potrafią bywać burzliwe
    Na początek proponuję Ci uzupełnić nieco zakładkę "Twój profil", czyli garść informacji o sobie
    Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
    Serviatus status brevis est
    4090 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 734 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 01.05.2025

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
      Kostelec na Hané, Revoluční 625, Castellum Brewery
      heckler
      Pasja do warzenia piwa z piwowarstwa domowego przerodziła się bycie browarem kontraktowym, a od kwietnia 2023 roku Castellum Brewery stał się browarkiem stacjonarnym.
      Pomysłodawcami tego przedsięwzięcia jest trzech przyjaciół: Martin, Arnošt, Vit, a dwóch pierwszych pełni zaszczytną...
      2024-05-08, 08:10
    • Lukaswonsz
      Powitać Wszystkich miłośników tego co to dobre !
      Lukaswonsz
      Cześć Wszystkim ! Wasze zdrowie !
      2018-07-03, 16:10
    • bern43
      Cześć :)
      bern43
      Chciałbym wszystkich serdecznie powitać Jestem nowy na forum, nazywam się Barnaba, wiem dość niespotykane imię

Mam nadzieję, że nauczę się dużo będąc czynnym użytkownikiem

{REKLAMA CIACH]
      2022-03-09, 19:55
    • kangurpl
      Witam po latach
      kangurpl
      Witam po latach nieobecności, mam nadzieję bywać tu częściej.
      2020-01-04, 18:00
    • Mishob
      Powitać
      Mishob
      Powitać!

Michał-Poznań

Emigrant spod Lublina do Poznania w celu zgłębiania nauk leśnych . Przez kilka lat odkąd pije piwo twierdziłem że najlepszym piwem jest Perła możliwe że z sentymentu do Lubelszczyzny,ale jakiś rok temu moje kubki smakowe się zbuntowały...
      2014-08-26, 22:11
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...