BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Witam Wszystkich"Po_raz_pierwszy"
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Browar znany dużo wcześniej jako kontraktowiec z hipsterskim i drogim lokalem na praskich Vinohradach.
Dadek odwiedził ich w zeszłym roku, jak zainwestowali we własny lokal:
https://www.browar.biz/forum/showthr...light=Sibeeria
Przy...-
Channel: Czechy
2020-08-23, 22:46 -
-
Jakie warunki trzeba spełnić by posiadać wirtualny browar pod własną marką (np. Browar Besko), dla którego piwo będą produkować inne browary ?
Pomysł zaczerpnąłem z wirtualnego browaru Gniewosz Gontyniec.-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Nie wiem, czy właściwie zatytułowałem wątek, ale spróbuję wyjaśnić o co mi chodzi. Jak już napisałem jakiś czas temu na forum, w Płocku otwarty został niedawno pierwszy sklep, powiedzmy aspirujący do specjalistycznego sklepu piwnego. Na razie jest tam więcej zagranicy niż ciekawych...-
Channel: Piwo - Gdzie
-
-
Browar dopiero (jak zrozumiałem z artykułu) w fazie projektowania bo chyba nawet za wyjątkiem "gołego" budynku nic nie ma z wyposażenia - a my już dysputujemy nad schematem produkcji w nim
Myślę że ciekawiej było by podyskutować o czymś co już jest i określa się mianem...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Uwaga, uwaga.
Zacznijcie skladać wnioski o zarejstrowanie waszego ugrupowania piwnego do wyborów do parlamentu naszego Forum.
Jest parę warunków:
1. Ugrupowanie musi mieć co najmniej 5 członków
2. Uprawnieni do głosowania to wszyscy Forumowicze
3....-
Channel: Przy piwie
-
- Loading...
- Koniec listy.