BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Czekają degustacje i głosowanie na najlepsze piwo.
Nagroda, to nie lada gratka, bo wygrany będzie mógł uwarzyć zwycięskie piwo w naszym browarze!!!
Dodatkowo czeka was koncert muzyki na żywo i pyszne jedzonko które umilą wam zabawę
Zwróćcie uwagę, że piwa z małych i same małe browary znajdują się bardzo wysoko, często wyprzedzając b koncerny. U nas takie głosowania wyglądają zupełnie inaczej. Porównajcie nawet wyniki głosowań na Browarze. Pierwsze miejsca zajmują...
Wreszcie przechodzimy do drugiego etapu naszego konkursu piwno-wakacyjno-relacyjnego, który powstał przy współudziale Brovarnii Gdańskiej i Browar.Bizu!
Przed przystąpieniem do głosowania bardzo proszę zapoznać się ze wszystkimi nadesłanymi relacjami.
Dziwię się że nikt z organizatorów nie założył tutaj tematu, chyba że coś przeoczyłem.
Tutaj link to oficjalnej informacji: http://www.zzbrowar.pl/browaria_2013
AIPA 0,5l za 5.50 to jak za darmo.
PS. Jeśli coś źle wpisałem to proszę poprawic.
PROGRAM...
Witam serdecznie, nie wiem czy do dobrego tematu wrzucilem.
Mam na Was czytelnikow forum mala prosbe, zrobilem dla kumpli kolekcjonerow galerie najladniejszych czeskich piwnych podstawek, ktore pokazaly sie w roku 2012 i tylko na terenie Czech (bez eksportowych). O ile macie ochote i...