Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
ewentualnie możesz zamieścić swój anons na www.umowieni.pl (o ile o taki brak zobowiązań chodzi...)
O k...., zajrzałam tam sobie, cytować nie będę, bo mi Art wytnie (albo sama się wytnę), ale najbardziej zaskoczyła mnie cena jednej z pań - 200 zł za godzinę seksu, wszystkie rodzaje i jeszcze do tego pozwala na piss
temat znów schodzi na sex. dodam, że chodziło mi o jedno wyjście na imprezkę w towarzystwie forumowiczki. bez zobowiązań, bo bez konsekwencji. jak widać nic się nie zmieniło i dalej nikt mnie nie rozumie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
(...) ewentualnie możesz zamieścić swój anons na www.umowieni.pl (o ile o taki brak zobowiązań chodzi...)
i wyszło szydło z worka gdzie to cyborgi jeszcze surfują
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
i wyszło szydło z worka gdzie to cyborgi jeszcze surfują
a to tylko czubek góry lodowej
służę chętnie linkami internetowymi dopasowanymi do każdej sytuacji! (no, może prawie każdej...) co to środowe picie Goolmana z Cyborga robi...
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Firma Carlsberg Polska poszukuje energicznych, przedsiębiorczych osób, które uwielbiają piwo i znają się na nim
a jednocześnie wiedzą co to e-commerce i często kupują coś przez internet.
Piana - sporo na początku potem cienka warstewka.
Lacing - trochę było.
Barwa - zamglony żółty.
Gaz - średni.
Aromat - zioła i egzotyka.
Smak - bardziej wytrawna egzotyka z cytrusami.
Goryczka - wyraźna ale nie za dużo....
Szukamy na lato jakiegoś fajnego miejsca nad jeziorem. Najlepiej w domku letniskowym. Musi być możliwe wędkowanie, pływanie no i możliwość zabrania psa ze sobą.
Tym razem chcemy zobaczyć jakieś inne strony polski, wiec szukamy czegoś w województwie: dolnośląskim, wielkopolskim,...
Comment