Informatyk poszukiwany!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • arcy
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.07
    • 7538

Informatyk poszukiwany!

Poszukuję kogoś, kto podjąłby się wykonania update'u BIOS.
  • slavoy
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛
    • 2001.10
    • 5056

Eeyyyy... To do tego trzeba aż informatyka?
    Wystarczy dyskietka i mocne nerwy, coby w trakcie prądu nie wyłączyli
    Ściągasz nowy bios ze strony producenta (jak mniemam - płyty głównej) i postępujesz ściśle wg. instrukcji.
    Dick Laurent is dead.

Comment

• kangurpl
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2002.03
      • 2660

A dokładniej:
      1. ściagasz nowy BIOS (ważne aby do posiadanej płyty głównej i to jest bardzo krytyczny punkt).
      2. Najczęściej jest to program wykonujący dykietkę startową.
      3. Odpalasz z niej komputer.
      4. Program upgradujący uruchmia się automatycznie. Jeżeli nie to patrz plik readme.txt (najczęściej)
      5. Postepujesz zgodnie z komunikatami na ekranie. Najczęściej trzeba potwierdzić chęć upgreadu.
      6. Ważne: Jeżeli pojawi się komunikat o niewłaściwym typie płyty głównej - rezygnujemy z dalszej działalności.
      Ostatnia zmiana dokonana przez kangurpl; 2005-08-28, 09:41.
      Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
      "W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."

"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Utrecht, Europalaan 2 C, Brouwerij De Kromme Haring
        dadek
        W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
        Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...
        2023-09-07, 00:42
      • bastion
        Ukraina, Owidiopol, Mikołaivska Doroha 140a, Ovidiopolskie Pivo.
        bastion
        Po stracie Krymu przez Ukrainę, trzeba było znaleźć jakiś nowy kawałek wybrzeża, by miłośnicy wypoczynku nad Morzem Czarnym mogli tam tłumnie zjeżdżać. Wybór padł na kawałek brzegu w pobliżu ujścia Dniestru. Ostatnimi latami nastąpił tam szybki rozwój infrastruktury turystycznej....
        2021-07-06, 20:35
      • Prusak
        Patrol piwny - Portugalia
        Prusak
        Zastanawiałem się, czy dwutygodniowy pobyt w północnej Portugalii uprawnia do założenia takiego wątku, ale moje skrupuły zostały przełamane, kiedy okazało się, że nikt wcześniej tego nie zrobił.
        Kraj niby wina, z wielkim kobinatem chlania, pardon, degustowania w Viilla Nova de Gaia...
        2025-08-29, 16:53
      • dadek
        Niemcy, Wismar, Kleine Hohe Straße 15, Brauhaus am Lohberg
        dadek
        Jedyny obecnie browar w tym pięknym zabytkowym mieście, powstał w 1995 roku. Znajduje się naprzeciw jednego z portowych nabrzeży, w odległości 800 m od dworca kolejowego. 3-piętrowy (z poddaszem) szachulcowy budynek, gdzie konstrukcja z czarnych belek wypełniona jest czerwoną cegłą, datowany...
        2025-08-28, 00:07
      • bastion
        Bułgaria, Triavna, Pencho Raikov 5, Biraria Triavna Luc's.
        bastion
        Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
        Centrum...
        2025-02-02, 20:53
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...