Do Sekcji Wrocławskiej (Praca)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Audi
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.03
    • 1682

Do Sekcji Wrocławskiej (Praca)

Post skierowany do Koleżanek i Kolegów z Wrocławia i okolic.

Jak by ktoś z Was słyszał o pracy dla młodej zdolnej dziewczyny (22 l.) po paru szkołach takich jak:

Dolnośląska Szkoła Wyższa Edukacji TWP we Wrocławiu
    kierunek: Dziennikarstwo i komunikacja społeczna,
    specjalizacja: Badanie opinii społecznej i rynku mediów (zaocznie, III rok)
    Centrum Kształcenia Kadr „Profesja”
    kierunek: zarządzanie zasobami ludzkimi
    Liceum Zawodowe przy Lotniczych Zakładach Naukowych
    o profilu pracownik administracyjno - biurowy

Doświadczenie zawodowe w :

PENTOR Wrocław , EXPERT – MONITOR , SPAR-EXPRES AS PETRO , Komenda Miejska Policji Komisariat Policji Wrocław Osiedle, POLAR S.A. , HYDRAL S.A.

W razie czego pełne CV mogę podesłać na mailla lub skontaktować z zainteresowaną

Related Topics

Collapse

• Petitpierre
    2025.07.04-06 - RZESZÓW, VIII Rzeszowski Festiwal Piwa
    Petitpierre
    Festiwal jest nr 9. Pogoda dopisała. Parę nowych uczestników i niektóre browary zadbały o ławki. Ceny w zależności czy piwo czy PIWO od nastu od 22zł czyli również na plus.

Toteż ad rem, bo naprawdę wybór spory:

1) Stodoła, RIS ze śliwką, inkryminowanej brak, ale w zapachu...
    2025-07-04, 21:22
  • leszcz007
    Rozwiń swoją pasję i zdobądź wiedzę na studiach "Technologia Piwowarstwa"
    leszcz007
    Technologia Piwowarstwa

Czy piwo to nie tylko Twój ulubiony napój, ale również prawdziwa pasja? Może chcesz poszerzyć swoja wiedzę na temat warzenia piwa, wprowadzić swoją pasje na nowy poziom lub planujesz przejść na zawodowstwo. A może marzysz o własnym browarze,...
    2023-09-14, 12:39
  • Petitpierre
    2024.07.05-07, Rzeszów, VIII Rzeszowski Festiwal Piwa
    Petitpierre
    Warto zacząć może nie od tego, że browary zgłaszające akces spływały bardzo powoli (dzień przed Festiwalem wyglądało, że będzie z osiem), ale od fatalnej logistyki-rok temu były siedziska stoliki itd, a teraz tylko takie stoliki wyższe i też nie za dużo i niestety jak na raucie-na stojąco....
    2024-07-07, 17:28
  • Niyaki
    [Pytanie] Praca inżynierska
    Niyaki
    Witam serdecznie. Na wstępie napiszę, że zdaję sobie sprawę, że pewnie wybrałem zły dział forum na mój post, ale nie mogłem znaleźć niczego lepszego, co pasowałoby do mojego pytania. Sprawa wygląda tak, że powoli przygotowuje się do pisania pracy inżynierskiej. Temat pracy, to ogólnie Wyróżniki jakości...
    2019-11-06, 19:40
  • Serokomlak
    Szwecja, Kalmar, Polhemsgatan 30, Ängöl AB
    Serokomlak
    Kalmar to miasto portowe (40 tys. mieszkańców) nad Cieśniną Kalmarską, znane z historii z Unii Kalmarskiej z 1397 r., wiążącej Szwecję, Danię i Norwegię unią personalną. W jej następstwie, na zamku w Kalmarze, koronowano władcę tych trzech królestw skandynawskich - Eryka Pomorskiego...
    2025-09-28, 21:34
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...