Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

zdesperowany student

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• dyczkin
    Profesja, Student
    dyczkin
    Piwo gotowe do oceny
    2017-10-30, 16:22
  • darekd
    Hartmannsdorf [Vier Vogel Pils], Vier Vogel Pils
    darekd
    Historia wygląda tak: kilku studentów z Drezna wybrało się do Kolumbii. Nie wiadomo czy był to staż, stypendium czy praca. Sugerują jakieś badania. Każdy student wie, że nauka z alkoholem są związane nierozerwalnie. Popijając rum doszli do wniosku, że brakuje im jeszcze piwa, bo miejscowe...
    2020-08-30, 00:05
  • Komar_Pafnucy
    Waryńskiego 12, pub Student
    Komar_Pafnucy
    Dziwne, że nikt nie napisał jeszcze o tej knajpie. Znajduje się ona w budynku Riviery.
    Jeśli chodzi o piwo lane to bez rewelacji - Warka (4,70zł), Żywiec (5zł), Heineken.

Natomiast w butelkach można dostać m.in. wyroby Juranda: Dublin (4,90), Heban (4,80), Jurand Premium...
    2005-12-18, 21:36
  • ucho
    Kraków, Kawiory 20, Student Market
    ucho
    Za info od TomX dodaję kolejny punkt. ( No bo chyba temu ten dział służy i gdyby wcześniej ktoś podał namiary na ten sklep, to na przykład taki JA nie musiałby gonić za piwem aż na Kościuszki .)
    Ale do rzeczy...
    Stan na dziś rano: Ciechana Wybornego - brak ( poza jedną butelką po...
    2010-06-01, 22:17
  • ml1389
    Szukam chorwackiego piwa! zdesperowany prosi o pomoc ;-)
    ml1389
    Witam!

mam pewien problem. Do prezentu POTRZEBUJĘ Chorwackiego piwa. Niestety w Opolu jak i jego okolicach nie mogę nic znaleźć w internecie też niczego konkretnego nie znalazłem (może źle szukam?) tak więc pytam:
    Szanowne Grono Forumowiczów browar.biz, czy pomożecie...
    2012-06-16, 15:33
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...