Praca w Hiszpanii

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Aldach
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.07
    • 1269

Praca w Hiszpanii

W mojej nowej firmie (OHP) mamy ofertę pracy dla kobiet (niestety tylko dla kobiet) przy zbieraniu truskawek w Hiszpanii. Nabór tylko do 10 marca, ok 20 marca wyjazd. Osoby chętne proszę na PW.
    P.S. Ofetra sprawdzona, nie żaden "obóz pracy"

Related Topics

Collapse

• wirdar1
    Brewkit Czech Pils
    wirdar1
    Witam
    To mój pierwszy brewkit na 1kg polepszaczu piwa i drożdżach saflager W34/70 zrobiłem 1 marca temperatura w piwnicy 14/15 stopni.21litrów a BLG 14.5
    Prawie przestało bulgotać około 10 marca zmierzyłem BLG i było 5.
    13 marca znowu mierzyłem i dalej to samo więc przelałem...
    2023-03-21, 15:51
  • Niyaki
    [Pytanie] Praca inżynierska
    Niyaki
    Witam serdecznie. Na wstępie napiszę, że zdaję sobie sprawę, że pewnie wybrałem zły dział forum na mój post, ale nie mogłem znaleźć niczego lepszego, co pasowałoby do mojego pytania. Sprawa wygląda tak, że powoli przygotowuje się do pisania pracy inżynierskiej. Temat pracy, to ogólnie Wyróżniki jakości...
    2019-11-06, 19:40
  • Serokomlak
    Szwecja, Kalmar, Polhemsgatan 30, Ängöl AB
    Serokomlak
    Kalmar to miasto portowe (40 tys. mieszkańców) nad Cieśniną Kalmarską, znane z historii z Unii Kalmarskiej z 1397 r., wiążącej Szwecję, Danię i Norwegię unią personalną. W jej następstwie, na zamku w Kalmarze, koronowano władcę tych trzech królestw skandynawskich - Eryka Pomorskiego...
    2025-09-28, 21:34
  • Vortex
    Děčín, U Plovárny 1264/10c, Pivovar Sever
    Vortex
    Jak podał Heckler w wątku (https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...-pivovar-nomad), browar od marca 2023 roku funkcjonuje pod nazwą Pivovar Sever, a jego właścicielem jest Jiri Moravec. Wcześniej w tej lokalizacji mieścił...
    2025-09-08, 00:03
  • Javox
    Arriaca, Trigo Spanish Weizen
    Javox
    Piwo pszeniczne z Hiszpanii na Mosaic'u.
    Zawartość alko 4.7%, IBU 16,

Piana - więcej na początku potem niepełna warstewka.
    Lacing - nie za dużo.
    Gaz - średni.
    Barwa - zamglony pomarańczowy.
    Aromat - lekko jakby po belgijsku, niezła owocowość, trochę...
    2025-08-12, 19:26
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...