Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks
Kupię sprzęt do produkcji piwa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTtakie przekręcanie polszczyzny wskazuje że autor jest obcokrajowcem, choć mogę się oczywiście mylić, ale o nieco umiaru i przyzwoitości proszę.Ja od początku domyslalem się podpuchy, szkoda tylko że tak wiele osób dało sie wkręcić. chociazby nick, jaki cudzoziemiec by taki sobie wział, tomekPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteksa ja myślę że tomek_01 świetnie pisze i mówi po polsku tylko sobie z nami leci w kulki
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Jak to jaki? Tom, wiadomo że TomPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik(...) jaki cudzoziemiec by taki sobie wział, tomek
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
są to tak błahe prawy że jednak staram się być w porządku nawet wobec potencjalnego "drobnego naciągacza" (nie wiem jak jest w tym przypadku, ale to nieistotne) niż totalnym gburem dla osoby potrzebującej pomocy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment