Wspólne zamówienie we Wrocku
Collapse
X
-
Comment
-
OK, widzę, że lubicie wyrzucać pieniądze - te drożdże już we Wrocławiu są, po co kolejne? Ale proszę bardzo, nie moja sprawa.
Natomiast Jackson może byś skonkretyzował zamówienie, to by się je skonstruowało i wysłało.Comment
-
Ja jeszcze potrzebuje: 2001 Urqll Pils Wyeast ( propagator)"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
A do którego sklepu? Browamator?MM961
4:-)Comment
-
Nie no, chyba Piwodziej. Mają promocję na drożdże, które chcemy zamówić
To jak, proponuję do końca tygodnia się decydować i zamawiamy - mogę zamówić.
Jeśli poczekalibyście z odbiorem do końca miesiąca to prawdopodobnie Slavoy będzie w Pruszkowie i odbiór osobisty mógłby zrobić
Comment
-
Popieram Panią Prezes.Bardzo chętnie a poczekać mogę.
Wygląda z oferty,że dla mnie Budvar Lagery i Czech Pilsy i będzie ok.
A takie promocje popieram..."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Niby to nie mój wątek, ale i tak się już raz wypowiedziałem ujawniając moje do do Was uczucie (silnee...)
ale myślę że dobrze Wrocław robicie. Znaczy i tak Was nie lubię i pierdzę ogólnie w Waszym kierunku, ale mamy w browar.bizie Piwodzieja, to trza go wspierać. I to w sumie na plus macie u mnie... 
Warto, nawet, jak czasem kilka złotych wychodzimy w plecy, (chociaż przy aktualnych promocjach to i tak będziecie do przodu). Jednak pamiętajmy, że jak pozwolimy zbankrutować Majdanowi i doprowadzimy do monopolu BA - będziemy w plecy dużo bardziej ...
Sorki jak bzdury piszę, ale testuję stare warki i cholera mocno dofermentowane są chyba...Comment
-
A może inaczej - który to dzień bez dyma?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Wrocławscy piwowarzy po naradzie przy ognisku z grillem przemyśleli Twoje słowa i ..........
nadal Cię lubimy i zapraszamy na
,
A jak Ci na wschodzie źle to sie do nas na zachód przeprowadź
A co do zamówienia to ja tak jak mówiłem po 5 kilo pszenicy i wędzonego !!!!Piwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin FranklinComment
-
Comment
-
No i o to chodziło.
Zakupujemy w Dziejopiwiu, czy raczej w Piwodzieju
Ja będę zamawiał chmiel, słód pszeniczny i dwie paki drożdży. Szczegóły napiszę niebawem. Kto dokonuje zamówienia?
PS. Maidenowiec, kiedy wprowadzisz do oferty gitary?
MM961
4:-)Comment