Most powiadasz, że niby co on jest robiony przez tych pieszych FCJP
On jest tentegowany do tentegowania. A mi się dziś tentegowo palce na klawiaturze tentegują.
To się nazywa wtórny analfabetyzm, jak się cały dzień tylko cyferki pod różną postacią ogląda.
W tej stolicy to piwowarstwo jest jednak bardzo popularne. Nie tylko sporo browarów domowych, dwa restauracyjne to i jeszcze miłosnik piwowarstwa w innej branży (zakład pralniczy - to jakby ktoś nie doczytał)
Attached Files
Ostatnia zmiana dokonana przez biermann; 2005-11-28, 10:00.
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Mam do sprzedania zestaw startowy do domowej produkcji piwa; W skład zestawu wchodzą:
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą oraz kranik
- termometr analogowy
- ballingometr / areometr / cukromierz 0-25º BLG wraz ze szklaną...
Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
Cześć,
Sprzedam sprzęt domowy:
18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...
Witam, mam trochę skrzynek (na pewno 5) wraz zbutelkami.
butelki bez etykiet, trochę przykurzone.
Oddam w dobre ręce, w zamian chętnie jakieś domowe piwko bym przygarnął.
tel . 509053616, jek nie odbieram napisać oddzwonię.
lokalizacja Wrocław - Krzyki
Comment