Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

O piwie

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Javox
    Robinsons, Iron Maiden Trooper Sun and Steel
    Javox
    Szóste piwo wg pomysłów Bruce Dickinsona (dwa lata eksperymentów) .
    Tym razem jest to sake lager jeżeli można jakoś tak to piwo określić.
    Wg RB jest podwójnie fermentowane z udziałem drożdży do sake.

Alko 4,8%

Piana - więcej na początku potem...
    2019-08-16, 16:20
  • pjenknik
    Śpiewnik w dziale Twórczość - plotki
    pjenknik
    Pod tym adresem umieszczamy teksty piosenek do stosowania na zlotach i spotkaniach. Proszę o podrzucanie propozycji. Z góry dziękuję.
    2003-10-28, 11:06
  • arcy
    twórczość
    arcy
    Z przyjemnością zapoznałem się z twórczością zespołu Radosław Stolar. A przy okazji pomyślałem sobie o dziale Browaru, w ltórym forumowicze mogliby pochwalić się światu swoją twórczością?

Co Wy na to?
    2004-11-08, 12:50
  • lordzik7
    Radosna twórczość własna
    lordzik7
    Zapraszam wszystkich konsumentów i producentów Naszego ulubionego trunku do podzielenia sie swoim literacko-poetyckim dorobkiem o tematyce piwnej. Na dobry początek zacznę sam moim piwnym wierszem opublikowanym uprzednio na moim blogu.

"Bursztynowa Ambrozja"
    ...
    2007-09-27, 19:43
  • Prusak
    Pseudo
    Prusak
    Uznałem, że nadaje się to do działu "Twórczość", bo ma związek z (tfu, tfu) kreatywnością.
    Ja sam nie popisałem się rejestrując się kiedyś na forum, ale przez te ponad dziesięć lat rozglądałem się i zawsze mnie bawiły (w pozytywny sensie) ksywy jakie obierają...
    2017-01-16, 11:28
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...