Ha - a własnie niedawno byłem w Poznaniu, ale tylko na kilka godzin niestety... Za to zanosi się coraz poważniej na przyjazd weekendowy - o czym nie omieszkam poinformować. Może wtedy będzie czas na fajkę (lub kilka) i na piwo (lub kilka)
... i żeby off topa nie robić:
Lepiej oddech mieć jak ścierka
niż wykonać łyk Imperka
Lepiej wciąż mieć smutną minę
niż na Lecha wziąć dziewczynę
Lepiej wyprysk mieć na ptaku
niż poszukać w Warce smaku
Ostatnia zmiana dokonana przez dziku; 2009-02-07, 01:03.
Dziku, chyba polubiłem cię jeszcze bardziej. Mam nadzieję, że w końcu dane mi w końcu będzie poznać w tzw. realu i wspólnie wypalić fajeczkę lub kilka.
A żeby nie było, że tu OT tworzę to może tak:
Lepiej z jeżem kopulować
niż się Lechem delektować.
A że jakoś trzeba się możliwie szybko zdystansować od jeszcze płynącej po drutach pracy to w kierunku aktualnie spożywanego Primatora:
Lepiej z szefem ściąć się ostro
niż po double'u chcieć iść prosto.
(chociaż nie wiem czy to drugie mieści się w gatunku jako, że nie zawiera negatywnej oceny)
W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.
Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...
Mieszkańcy wielkich osiedli mieszkaniowych w północno-wschodniej części Charkowa nie mogą narzekać na brak piwnych atrakcji. Przy magistralnej ulicy Geroiv Praci mają browar restauracyjny AltBier, https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=134991 a zaledwie 3 przystanki tramwajowe na wschód, na...
Dry hoppy lager z ekstraktu 10.4*, alko 4.2%, IBU 15.
Chmiel: Eclipse.
Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
Lacing - trochę było.
Gaz - średni.
Barwa - zamglony, jasny żółto pomarańczowy.
Aromat - słodkawe zioła, potem jakby...
Bardzo fajna inicjatywa Funky Fluid. Na Hali Gwardii przez 3 dni na stoisku 9 browarów, wiele ciekawych piw, kilka premier. Stoliki, flipery, szkło festiwalowe.
Bardzo udana impreza, jeszcze zdążycie wpaść.
Leave a comment: