||JANO|| ,,bestseller''

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• ART
    ||maja||BESTSELLER - Rękopis znaleziony w.....
    ART
    ||maja||03-19-2001||02:46 PM

>PORĄBANY ŚWIAT < pomyślał.
    Stał, wpatrując się w falującą pod przęsłami mostu ciemność.
    Siekiera ciążyła mu coraz bardziej, ale zdecydowany był nie rozstawać się z NIĄ już nigdy więcej.
    Skarpety nasiąkły...
    2001-10-12, 12:46
  • Maja
    bestseller
    Maja
    a ja proponuję założyć nowy dział - PIWO A GRAFOMANIA, żebyśmy mogli kontynuować powieść z pub.netu, bo mam następny odcinek, a nie mam go gdzie przyczepić
    2001-09-16, 17:10
  • ART
    ||Marusia||Bestseller - część II
    ART
    ||Marusia||05-17-2001||12:27 PM

Marusia nerwowo poklepała się po kieszonce munduru umiejscowionej z przodu w okolicach zgrabnej lewej piersi.
    "K...." zaklęła szpetnie, bo co to wojaczka z kobiety nie uczyni "Wysiałam gdzieś ostatnie cygaro!!!"
    ...
    2001-10-12, 13:04
  • Warzywo
    Warszawa, Świetlików 3, Roksia [zamknięte]
    Warzywo
    Jeżeli znudzą Wam się multitapy (chociażby najbardziej fajne) i zechcecie wypić piwko w starym, dobrym lokalnym klimacie osiedla to tutaj wpadajcie. Są rozmowy taksówkarzy, po lody wpadają dzieci z babciami, są ławy, jest przytulnie. Do picia jest Specjal z beczki za 6 zł.
    Na górze...
    2017-05-24, 11:30
  • Marusia
    Krótka historia zjazdów forumowych
    Marusia
    A zaczęły się zjazdy od Srebrnej Góry w czerwcu 2001. Poprzedzone długą wymianą korespondencji, obawami, czy sobie przypadniemy do gustu.... przed zjazdem prawie nikt się nie znał (oprócz mnie, bo znałam prawie wszystkich dzięki spotkankom we Wrocławiu na piwku)

Uczestników...
    2003-10-09, 22:48
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...