BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Prośba o znotowanie linijka po linijce wszystkich anglicyzmów na które traficie (w nowym wątku) a chętnych anglofili o przetłumaczenie tychże do poprawnej polszczyzny, przyda mi się na później do zaktualizowania tłumaczenia.
Wg schematu [wyrażenie po angielsku] - [tłumaczenie...
Ponieważ Twilight-Alehouse musiał zająć się intensywniej własnym życiem i nie mógł od jakiegoś czasu sprawować opieki nad forumowym działem - Piwo-Konkretnie konieczne było mianowanie nowej osoby na to stanowisko.
Opiekę nad zagraniczną częścią Piwo-Konkretnie obejmuje Sibarh! Ma już...
Browar Lubrow przeprowadził się do Borcza w 2020 roku z centrum Gdańska, start w nowym miejscu nastąpił w marcu.
Dotarłem tu 18.06.2021 po 4 kilometrowym spacerze przez piękne Kaszuby ze stacji PKP Kiełpino Kartuskie. Już z drogi na budynkach w głębi terenu rzucają się w oczy wielkie...