Plebiscyt na Piwo Roku 2012 - komentarze i uwagi

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

  • Pancernik
    replied
    Wy se jaj nie róbcie, na horyzoncie to majaczą mazowieckie ferie, wezmę d**ę w troki i nie będzie jak zagłosować!

    Leave a comment:


  • Pendragon
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie Wyświetlenie odpowiedzi
    rozruchy na horyzoncie?
    Tak, na wschodnim.

    Leave a comment:


  • olie
    replied
    Już 2 weekendy minęły, rozruchy na horyzoncie?

    Leave a comment:


  • leona
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali Wyświetlenie odpowiedzi
    Tylko nie wiadomo po ktorym weekendzie
    Zaraz po tym kiedy ukaże się motyw koszulkowy 2011?

    Leave a comment:


  • Maremali
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
    Jakoś po weekendzie pierwsze rozruchy są w planie.
    Tylko nie wiadomo po ktorym weekendzie

    Leave a comment:


  • ART
    replied
    Jakoś po weekendzie pierwsze rozruchy są w planie.

    Leave a comment:


  • dyczkin
    replied
    A już wkrótce .

    Leave a comment:


  • Sudety
    replied
    Kiedy konkurs za rok 2013 ?

    Leave a comment:


  • wasyll
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CyboRKg Wyświetlenie odpowiedzi
    Skad w zestawieniu Czerwony Smok z Fortuny? Pil to ktos w 2012r? Ja juz tego 2 lata nie widzialem w sklepach
    Ja piłem i nawet udało mi się kupić we Wrocławiu.

    Leave a comment:


  • wit
    replied
    Ha, po to są plebiscyty, żeby się z nimi (częściowo) nie zgadzać . Ja konkretnie byłem zaskoczony wynikiem Kormorana. Ale w sumie głupio komentować. Gratuluję docenienia browarom, zwłaszcza tym, które sam lubię.

    Leave a comment:


  • bobza
    replied
    Wydaje mi się że najważniejsza jest różnorodność dla piwosza, więc wole żeby klasyczne lagery zostały na rynku. Ostatecznie nie wszędzie musi być amerykański chmiel.

    Leave a comment:


  • olie
    replied
    Gościszewski Pils z amerykańskim chmielem - to mogłoby być coś

    Leave a comment:


  • legart
    replied
    No to czekam z niecierpliwością na nowe warki Naturalnego Niefiltrowanego

    Leave a comment:


  • bobza
    replied
    Myślę, że to kompilacja kilku czynników. Receptury, surowce inne podejście do piwa i do procesu.
    Jestem pewien, że piwa z Gościszewa będą w tym sezonie dużo lepsze. Na tym między innymi polegała nasza współpraca z browarem. Sam zakład bardzo się zmienił obecnie jest po remoncie i wygląda na prawdę ładnie, a to dopiero początek prac.
    Co do trwałości to w sobotę 19-01 na spotkaniu w Sopocie otworzyłem Lady z datą na październik, poza normalnymi oznakami starzenia była zupełnie spoko, o Rowingu czy Amberze nie wspominając.

    Leave a comment:


  • concerto
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedzi
    może silniejsze chmielenie lepiej służy trwałości tych piw - nie wiem.
    Tu bym szukał przyczyny. Kiedyś dostałem maila w tym tonie od AleBrowaru- że w zasadzie nawet gdy nie trzyma się latem ich piwa w lodówce, tylko na półce, to chmielenie powinno zabezpieczyć piwo wystarczająco. Mowa była o RJ i BH.

    Leave a comment:

Przetwarzanie...
X