Plebiscyt na Piwo Roku 2012 - komentarze i uwagi
Collapse
X
-
Wy se jaj nie róbcie, na horyzoncie to majaczą mazowieckie ferie, wezmę d**ę w troki i nie będzie jak zagłosować!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie Wyświetlenie odpowiedzirozruchy na horyzoncie?
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali Wyświetlenie odpowiedziTylko nie wiadomo po ktorym weekendzie
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziJakoś po weekendzie pierwsze rozruchy są w planie.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CyboRKg Wyświetlenie odpowiedziSkad w zestawieniu Czerwony Smok z Fortuny? Pil to ktos w 2012r? Ja juz tego 2 lata nie widzialem w sklepach
Leave a comment:
-
-
Ha, po to są plebiscyty, żeby się z nimi (częściowo) nie zgadzać . Ja konkretnie byłem zaskoczony wynikiem Kormorana. Ale w sumie głupio komentować. Gratuluję docenienia browarom, zwłaszcza tym, które sam lubię.
Leave a comment:
-
-
Wydaje mi się że najważniejsza jest różnorodność dla piwosza, więc wole żeby klasyczne lagery zostały na rynku. Ostatecznie nie wszędzie musi być amerykański chmiel.
Leave a comment:
-
-
No to czekam z niecierpliwością na nowe warki Naturalnego Niefiltrowanego
Leave a comment:
-
-
Myślę, że to kompilacja kilku czynników. Receptury, surowce inne podejście do piwa i do procesu.
Jestem pewien, że piwa z Gościszewa będą w tym sezonie dużo lepsze. Na tym między innymi polegała nasza współpraca z browarem. Sam zakład bardzo się zmienił obecnie jest po remoncie i wygląda na prawdę ładnie, a to dopiero początek prac.
Co do trwałości to w sobotę 19-01 na spotkaniu w Sopocie otworzyłem Lady z datą na październik, poza normalnymi oznakami starzenia była zupełnie spoko, o Rowingu czy Amberze nie wspominając.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedzimoże silniejsze chmielenie lepiej służy trwałości tych piw - nie wiem.
Leave a comment:
-
Leave a comment: