Tapatalk - problemy
Collapse
X
-
Rzeczywiście okres jest urlopowy, tak więc spokojnie poczekam na odpowiedź.Comment
-
Sam nie korzystam z tego rozwiązania, wprowadziłem kiedyś na prośbę paru osób, nie zgłaszano problemów, więc i potrzeba aktualizacji nie istniała. Jeśli trzeba uaktualnić, to sobie zakolejkuję sprawę.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Tego nie jestem w stanie powiedzieć, są na razie pilniejsze sprawy w toku.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Tapatalk to w sumie g*wniana aplikacja i strasznie zbugolona, ale inne są jeszcze gorsze.Comment
-
Akurat teraz siedze na tablecie ale za bardzo nie wiem o co chodzi.Widze tylko,ze mam problemy z wyswietlaniem reklam ale to raczej zaletaLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Też mam takie zdanie. Zainspirował mnie ten wątek i zainstalowałem Tapatalk na obecnie najmocniejszym Samsungu. Aplikacja marna, pożera stale RAM nawet jak jej się nie używa(ja mam 2 MB RAMu w telefonie). Ma jakieś dziwne uprawnienia np testowanie dostępu do pamięci chronionej. Automatycznie się włącza po uruchomieniu systemu itd. Na plus, że jeszcze nie żąda dostępu do numerów telefonów, smsów, modyfikacji danych, itp. Ale w tym wątku chodzi o inny system, "w ramach nowych technologii", czyli produkty Apple.Last edited by emes; 05-01-2014, 23:22.Comment
-
Próbuję czytać wątek
» Browar.biz » Forum Browaru » Piwo » Piwo - Gdzie » Knajpy / puby polskie » Mazowieckie » Warszawa » Twarda 42, Chmielarnia
używając Tapatalk. Dostaję powiadomienia o nowych postać, ale nie widzę treści.
Jakieś sugestie?Comment
-
Znany problem, występuje w kilku miejscach.Comment
-
Problem występuje na forach z oprogramowaniem vBulletin.Comment
Comment