Czym jest dla Ciebie browar.biz?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Brodzislaw
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2013.09
    • 1020

Czym jest dla Ciebie browar.biz?

Pytanie proste ale odpowiedź zapewne nie będzie łatwa.
    Dla mnie portal ten kojarzyć będzie się z edukacją i rozpoczęciem przygody z piwami kraftowymi i ogóle z piwowarstwem. Tu odkryłem coś takiego jak np. piwowarzy domowi, ocena degustacji piwa.
  • leona
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2009.07
    • 5853

Złośliwie, nie tylko dla siebie, mógłbym napisać, że zaglądam tu zamiast przewijać onet

PS: mam fazę na poważną odpowiedź na to pytanie, może z czasem?

Comment

Related Topics

Collapse

• palec
      czym sie teraz filtruje?
      palec
      Troche wypadłem z obiegu , co jest teraz na topie jeśli chodzi o filtracje ? Kiedys to był zwykły oplot - u mnie sie kiepsko sprawdzało , widze że w sklepie CP są filtratory okrągłe , krzyżowe itp .
      Czy jest róznica między nimi ? Czy jednak nadal oplot ...?? dziękuje za podpowiedzi
      2025-03-23, 21:24
    • bastion
      Łotwa, Jelgava, Cukura Iela 21, Alus Daritava Viedi.
      bastion
      Browar restauracyjny Viedi mieści się na przedmieściach spokojnego miasteczka jakim jest Jelgava. Ale generalnie można to przypiąć chyba do każdego łotewskiego miasta poza stolicą. W piękny letni dzień widać mnóstwo ludzi spacerujących, czy też oddających się żegludze po rzece Lelupie....
      2023-11-27, 22:50
    • dadek
      Rumunia, Timişoara, Strada Gheorghe Doja 12, Mayerhoff Brauerei
      dadek
      Pomimo szumnej nazwy zawiedzie się ten kto spodziewa się znaleźć tu browar. To po prostu nieduża knajpka w narożu starej stylowej kamienicy w odległości kilku minut jazdy tramwajem (3 przystanki) z głównego dworca kolejowego Timişoara Nord.
      Knajpka mieści zaledwie 5 niedużych stolików,...
      2023-11-01, 20:58
    • bastion
      Włochy, Palermo, Via Castrofilippo 20, Ballarak Magione.
      bastion
      Mikrusów we Włoszech nie brakuje. Ba jest ich multum. Jednak w większości są to jakieś browarki umiejscowione w garażach na takich peryferiach, że dotarcie tam wymaga niezłego wysiłku. W przypadku Palermo, miasta turystycznego z pięknymi zabytkami, przed wyjazdem tam oczekiwałem ich może...
      2025-04-24, 22:25
    • pebejot
      Serbia, Novi Sad, Futoški 93b, Zbir Pivara
      pebejot
      Minibrowar przy jednej z głównych arterii miasta, ale daleko (ok. 4 km) od głównego dworca kolejowego.
      Nowy Sad to jedno z największych miast w Serbii i aż dziw bierze że nie posiada sensownego systemu komunikacji miejskiej.
      Układ ulic jak w Nowej Hucie sprawia, że wszędzie jest...
      2025-04-24, 12:33
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...