a może nie opłaciliśmy składek członkowskich??? w każdym razie ja nie opłaciłem...

Przerwa w dostawie Browaru: 5-6 Października

Collapse

X
- 

doprawdy nie widać żadnych zmian?   - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem! - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
 - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
 - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
- 

Miała być rewolucja październikowa a ja mimo, że założyłem ślipki dalej nic nie widzę i nie kumam. Chyba czas się wziąć za politykę. Oni też nic nie widzą Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem! Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
 znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
 Comment
- 

Art cos nas ciemni, u mnie też żadnych zmian  Comment
- 

Comment
- 

Re: Przerwa w dostawie Browaru: 5-6 Października

Tę noc przeznaczyłam już na **** wraz z paroma innymi osobami, dam znac jeszcze innym, bo takie bezowocne ślęczenie przed kompem to zagrożenie dla zdrowia psychicznego forumowiczówART napisal/a
 dni 5-6.X.2002 proszę sobie więc przeznaczyć na pobyt w knajpie bez internetu.  Comment
- 

A ja będę wtedy miał nockę, bez forum Browar Hajduki. Browar Hajduki.
 adam16@browar.biz
 Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
- 

bramę wejściową zamykam ok południa w sobotę. więc proszę pospieszyć się z odpowiedziami na swoje PW jeśli mają wyjść z Browaru jeszcze przed nowym tygodniem...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
 - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
 - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics

Collapse

- 

Zeszły rok wypadł nam bezurlopowo dzięki różnym niefartownym wydarzeniom. Zeszły rok wypadł nam bezurlopowo dzięki różnym niefartownym wydarzeniom.

Tym razem nie odpuścimy sobie odpoczynku by zebrać siły na nowe wyzwania oraz podstawowe codzienne czynności w prowadzeniu Centrum Piwowarstwa / browar.bizu.
 Przerwa urlopowa wypada nam między 14 a...- 
							Channel: Centrum Piwowarstwa w Browarbizie

- 

- 

Drodzy Piwowarzy! Drodzy Piwowarzy!

11 - 27 lipca - nieczynne - urlop!

Zamówienia wysyłamy do 10. lipca - czwartek - włącznie,
 potem - począwszy od poniedziałku, 28. lipca ... ...- 
							Channel: Centrum Piwowarstwa w Browarbizie
 2025-06-30, 18:39
- 

- 

Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko . 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było... . 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...- 
							Channel: Czechy

- 

- 

W połowie 2020 roku w Domažlicích ponownie zaczęto warzyć piwo. Przerwa trwała 24 lata gdy w 1996 zamknięto stary, ale wcale niemały (około 150 tyś. hl rocznie) miejscowy browar. Choć po 6 latach przejęło go miasto, nie było pomysłu na jego wykorzystanie i niestety w 2004 roku zrównano... W połowie 2020 roku w Domažlicích ponownie zaczęto warzyć piwo. Przerwa trwała 24 lata gdy w 1996 zamknięto stary, ale wcale niemały (około 150 tyś. hl rocznie) miejscowy browar. Choć po 6 latach przejęło go miasto, nie było pomysłu na jego wykorzystanie i niestety w 2004 roku zrównano...- 

- 

- 

Mini browar Rychtik śmiało można zaliczyć do kategorii mikrusów. Browarek znajduje się w ogrodzie domu rodzinnego w nowo wybudowanym budynku. Mini browar Rychtik śmiało można zaliczyć do kategorii mikrusów. Browarek znajduje się w ogrodzie domu rodzinnego w nowo wybudowanym budynku.
 Od 1 czerwca 2024 r. działa już legalnie i warzy się przy użyciu własnej technologii. Michal Švrček, to właściciel, piwowar, oraz były elektryk,...- 

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment