Art coś ty tak tą Warszawę uwydatnił???
Piwo-gdzie?
Collapse
X
-
Piwo-gdzie?
Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"Tagi: brak -
czy masz z tym jakiś problem?
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Ma chłop rację. Każde miasto osobno !!!
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
Related Topics
Collapse
-
-
Ekstrakt: b.d.
Alkohol: 6% obj.
Data: 06.04.2024
Piwo dla Lidla uwarzone w jakimś Węgierskim browarze. Pojawiło się na chwilę w okolicach Czerwca, i później zniknęło.
Cena trochę zaporowa jak na 0,33 litra, bo aż 6.99 zł.
Byłem dziś w Lidlu upolować...-
Channel: Węgry
-
-
Na etykiecie bałwan bez kapelusza, mało informacji, na szczęście w ramach 4+2.
W zapachu mleko, kawa ziarnista osobno, słodko. W nucie dolnej tak samo, co już dobrze nie wróży. Mało gazu, niby azot, kwaśne, mleczne, goryczka lekka, Schwarzbier niedogazowany mocno laktozą do.....y...-
Channel: Piwo - konkretnie
2022-12-07, 14:04 -
-
Browar restauracyjny otwarty w 1995 roku znajduje się na promenadzie tuż nad brzegiem Renu (co widać choćby z adresu). Z dworca kolejowego jest do przejścia 1800 m przez ścisłe centrum miasta. Sporej wielkości biały budynek o szachulcowej konstrukcji i podmurówce z ciemnej cegły, stoi równolegle...
-
Channel: Niemcy
-
-
Podróżując w styczniu tego roku po różnych Stanach USA miałem okazję spędzić kilka dni na słonecznej Florydzie.
Jeden dzień został poświęcony na wycieczkę do Key West.
Key West jest najdalej wysuniętą na zachód wyspą należącą do archipelagu Florida Keys.
Odległość...-
Channel: USA
2022-06-27, 13:53 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment