Przenosiny BrowarBizu na nowy serwer - komentarze

Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• becik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Zybex
    Dziennik Piwny - nie ma czy nie mogę znaleźć?

Nic nie ma

Leave a comment:

• Zybex
    replied
    Dziennik Piwny - nie ma czy nie mogę znaleźć?

Leave a comment:

• darekd
    replied
    Mi najbardziej w tej sytuacji brakuje komunikacji ze strony Arta. Przedstawienia jakiegoś planu, a nie rzucanego od czasu do czasu "jak skończę to, to zjamię się tamtym".
    Dzięki NIemu nie byłoby szkieletu forum, ale dzięki wielu forumowiczomom nie byłoby treści, a co za tym idzie sensu jego istnienia. A to już wiąże się z prowadzeniem sklepu...

Leave a comment:

• LESNICZYy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
    Marudy... Po 18 latach jak zmieni się żonę to też jakoś dziwnie. Niby fajnie, ale... No to czekamy.
    Nowa żona od razu robi dobrze a na nowym forum jakoś tego brakuje .

Leave a comment:

• yavo
    replied
    Co się dzieje z historycznymi zamówieniami w sklepie? Wam też nie chodzą?

PS. Wyszukiwarka w sklepie też nie hula.
    Ostatnia zmiana dokonana przez yavo; 2020-10-09, 18:44.

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Marudy... Po 18 latach jak zmieni się żonę to też jakoś dziwnie. Niby fajnie, ale... No to czekamy.

Leave a comment:

• Krakus
    replied
    Mam nadzieję, że nie będziemy już długo czekali, bo BB w tej formie też mi jakoś nie do końca się podoba. Z niecierpliwością czekam też na dziennik piwny. ;-)

Leave a comment:

• becik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
    Idzie się przyzwyczaić, choć ma braki w stosunku do starej wersji.
    Ja się nie mogę przyzwyczaić, dzień w dzień wchodzę, żeby zobaczyć czy drgnęło i od 2 tygodni nic. Forum w obecnej formie jest "bałaganiarskie", ciężko się zorientować co i gdzie, misz masz językowy, tu po polsku, tu po angielsku. Forum pownno zachęcać tez wyglądem nie samą treścią, na chwilę obecną niestety skutecznie zniechęca.
    Uzbrajam się w cierpliwość i czekam, pytanie tylko ile to będzie trwało jeszcze.
    Ostatnia zmiana dokonana przez becik; 2020-10-08, 22:00.

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    A mnie brakuje stopki dolnej z odnosnikiem do mojej galerii i tzw gornej, gdzie wpisywalem dane ulatwiajace mi wyszukiwanie swoich postow, np ktory kolejny kraj pojawil sie w kolekcji.
    Dzis kupilem nowy kraj i w starej wersji wiedzialbym ktory to jest kolejny a tak nie wiem.

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Idzie się przyzwyczaić, choć ma braki w stosunku do starej wersji. Jak widać najaktywniejsi się udzielają i zgłaszają wątpliwości. Mnie też brakuje całej bogatej galerii z działu Kolekcjonerstwo. ...ale chyba najbardziej dyskusji z dawnych lat, gdy aktywnych było duuużo więcej niż obecnie. Forum w takiej okrojonej formie, bez galerii ma jeszcze mniej sensu niż poprzedni grobowiec.

Leave a comment:

• Cooper
    replied
    To mój pierwszy post na BroBizie w takiej formie jak jest teraz tzn w momencie gdy to piszę czyli z informacją w nagłówku że to wersja przejściowa i tego się trzymam. Póki co wygląda to tragicznie. Coś jak grupa dyskusyjna utworzona na gratisowym szablonie w 2000 roku. Zupełnie nie ogarniam jakoś tego układu wzrokowo i, nie ukrywam. zaglądam od kilku/nastu dni na BB bardzo rzadko właśnie z tego powodu. Mam nadzieję że gdy Artowi uda się już, tak jak napisał w nagłówku, uruchomić wersję ostateczną to z przyjemnością powrócę na stronę. I to nie tylko biernie tzn przeglądając, ale i czynnie pisząc, jak zawsze od prawie 2 dekad, posty i zapodając grafikę. Na to liczę i na to czekam.

Leave a comment:

• becik
    replied
    Też czekam na Artomat, tak samo jak na kolekcjonerstwo, galerię, listę browarów etc. To już 2 tygodnie od migracji samego forum. Jakiś czas zadałem pytanie bez odp czy to "kwestia dni czy tygodni", teraz mogę je powtórzyć "czy to kwestia tygodni czy miesięcy".

Leave a comment:

• DariuszSawicki
    replied
    Powtarzam pytanie gdyż nikt mi nie odpowiedział, czy z ARTomatu można będzie oceniać ? Pojawiło się sporo nowych i nawet fajnych piwek w sklepach w moim mieście, ale nie wiem czy mam opisywać po prostu, czy poczekać na ARTomat.
    Ostatnia zmiana dokonana przez DariuszSawicki; 2020-10-07, 22:04.

Leave a comment:

• AaLeX
    replied
    Czy jest już lista piw? Bo nie umiem znaleźć. Zawsze otwierałem pełną listę i szukałem po nazwie...

Leave a comment:

• kosher
    replied
    1,5 tyg. temu była informacja, że jak się skończą poprawki sklepowe. Pozostaje cierpliwie czekać.

Leave a comment: