Gadu-Gadu

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• becik
    Turcja, Stambuł, Tarihi Bomonti Bira Fabrikası; Birahane Sokak 1-D, The Populist
    becik
    Browar restauracyjny, lub inaczej, restauracja the Populist z mikrobrowarem Torch Brewery, dwa w jednym.
    dojazd taksówką, są tanie ale trzeba najpierw się spytać ile kosztuje bądź zauważyć działający taksometr. Można też metrem, stacja Osmanbey i stamtąd ok 1km z buta.
    Lokal...
    2018-11-25, 15:29
  • Krzysiu
    Program do wysłania SMSów
    Krzysiu
    Czy jest jakiś program lub sposób, żeby z kompa wysyłać darmowe smsy do wszystkich sieci?
    2011-05-29, 22:27
  • Krzysiu
    Zamiast Gadugadu
    Krzysiu
    Ponieważ GG ostatnio szwankuje i chyba prostą drogą zmierza w kierunku odpłatności za usługi, mam propozycje pod rozwagę. Od razu zastrzegam, że nie bardzo znam się na tym i nie wiem, czy to w ogóle technicznie możliwe i sensowne.

1. wewnętrzny komunikator, wbudowany w browar.biz....
    2005-02-27, 18:45
  • hastur
    Ikonki przy tematach postów
    hastur
    Witam!

takie dziwne pytanko ma. Co oznacza kropka na ikonce koperty przy temacie wątku? Bo do pozostałych ikonek jest legenda na dole strony.
    2004-02-01, 21:15
  • skitof
    Piwne prawa Murphy'ego
    skitof
    Najpierw przyszły mi do głowy różne wariacje na temat praw Murph'ego dotyczące piwa, później jeszcze dotyczące naszego (i nie tylko) forum. Wszystko jest tylko do śmiechu, więc należy je traktować z . Zachęcam do rozwinięcia tematu.

Piwa zawsze brakuje wtedy, kiedy ma...
    2009-04-01, 18:22
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...