fajnie by było, gdyby na każdej stronce był link do "nowych postów" - żeby nie trzeba było śmigać za każdym razem na stronę główną...
nowe posty
Collapse
X
-
Re: nowe posty
Originally posted by Maja
żeby nie trzeba było śmigać za każdym razem na stronę główną...Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Originally posted by grzech
A Pani to by chciała ciepłą wodę osobno, zimną osobno ...Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Ten nawias to dla młodzieżyLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
Related Topics
Collapse
-
Na etykiecie bałwan bez kapelusza, mało informacji, na szczęście w ramach 4+2.
W zapachu mleko, kawa ziarnista osobno, słodko. W nucie dolnej tak samo, co już dobrze nie wróży. Mało gazu, niby azot, kwaśne, mleczne, goryczka lekka, Schwarzbier niedogazowany mocno laktozą do.....y...-
Channel: Piwo - konkretnie
2022-12-07, 14:04 -
-
Browar restauracyjny otwarty w 1995 roku znajduje się na promenadzie tuż nad brzegiem Renu (co widać choćby z adresu). Z dworca kolejowego jest do przejścia 1800 m przez ścisłe centrum miasta. Sporej wielkości biały budynek o szachulcowej konstrukcji i podmurówce z ciemnej cegły, stoi równolegle...
-
Channel: Niemcy
-
-
Dzię dobry, to ja. Czasem coś napisałem, czasem uwarzyłem. Pomożecie? Ankieta, anonimowa, niedługa (ca 60 kliknięć). Pomóżcie Dobrzy Ludzie. ART, wywal to w kosmos jak zaśmiecam (możesz mi pousuwać posty w message Center? nie mogłem do Ciebie nic wysłać bo limit przekroczony a nie umiem...
-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
W październiku 2019 roku małe miasteczko w połowie drogi pociągiem pomiędzy Přerovem a Vyškovem na Moravě uzyskało swój browarek. Zlokalizowano go w samym centrum 100 m od rynku. Dojście od stacji kolejowej jest proste - z budynku dworca 50 m w dół ul. Nádražní i w prawo w Masarykovą,...
-
Channel: Czechy
-
-
Czyli tzw Barrel Aged, leżakowane w beczkach po whisky, winie, rumie, koniaku, sherry i cholera wie po czym jeszcze.
Zastanawiam gdzie kończy się sztuka w browarnictwie i kreatywność, a zaczyna się zwykłe lenistwo i kombinowanie. Bo czy sztuką jest kupienie beczek po czymś, wlanie do...-
Channel: Piwo - ogólne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment