Mam pytanko. Czy wszyscy macie takie problemy z logowaniem czy to ja jestem wybrancem ? Bywa ze co 5 min musze sie logowac od nowa. Nawet zeby napisac tego posta musialem sie 2 razy zalogowac.

Jestem wkur......zony

Collapse

X
- 

Przełączasz się pewnie pomiędzy browar.biz a browar.biz i stąd kłopoty.
 Usuń wszelkie linki do browar.biz, skasuj ciasteczka.
 Zaloguj sie do browar.biz i kłopoty znikną Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży. Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
 "W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."

"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
- 

- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
 - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
 - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
- 

A ja wam powiem lepsze jaja.
 Po powtórnym wciągnięciu windowsa,problemy z logowaniem znikły.
 Ale najlepsze jest to,że nie chce mi sie otwierać strona browar.biz.Po prostu wchodzę cały czas na browar.biz Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki. Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
 1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
 Mein Schlesierland, mein Heimatland,
 So von Natur, Natur in alter Weise,
 Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
 Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment
- 

a co to jest powtórne wciągnięcie windowsakiszot napisał(a)
 Po powtórnym wciągnięciu windowsa,problemy z logowaniem znikły. ? ?

to znaczy - wpisujesz w pole adresu przeglądarkikiszot napisał(a)
 Ale najlepsze jest to,że nie chce mi sie otwierać strona browar.biz.Po prostu wchodzę cały czas na browar.biz  

i zmienia Ci się automatycznie adres na
 http://www.browar.biz/ ?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
 - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
 - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics

Collapse

- 

Ekstr. 18,1%, alk. 7% Ekstr. 18,1%, alk. 7%

Chmiele – Citra, Sabro, Chinook, Sybilla, Marynka. Chinook z własnych upraw browaru.

Amber święci 30 lat, o czym przypomina gustowny okolicznościowy kapsel

Aromat – początkowo chmielowo owocowo-cytrusowa nuta amerykańskich chmieli, następnie...- 
							Channel: Piwo - konkretnie

- 

- 

Pierwotnie browar z Blandford St Mary w hrabstwie Dorset (południowa Anglia) nazywał się Hall & Woodhouse. Należy do rodziny Woodhouse i ma historię sięgającą 2 poł. XVIII w. Pierwotnie browar z Blandford St Mary w hrabstwie Dorset (południowa Anglia) nazywał się Hall & Woodhouse. Należy do rodziny Woodhouse i ma historię sięgającą 2 poł. XVIII w.

https://www.hall-woodhouse.co.uk/

Obecnie równolegle ze stałą nazwą stosują Badger (borsuk)...- 
							Channel: Anglia
 2025-09-29, 23:03
- 

- 

Coffee Stout z kawą, laktozą i aromatami. 6%alk. Coffee Stout z kawą, laktozą i aromatami. 6%alk.

Aromat - wyraźna nuta przypominająca mi ciasteczka Amaretti, słodkie migdały i odrobinę kawowej paloności
 Piana - wyższa, umiarkowana trwałość, dłuższa koronka
 Wysycenie - umiarkowane, lekko musuje
 Barwa -...- 
							Channel: Szkocja

- 

- 

Tym razem również od piątku, ale dopiero od 16:00, choć o 17:00 niektórzy byli na etapie "chmielenia." Gdzieś z boku Lord Jack'a coś tam ponastawiane, na głównej płycie Rynku, tylko takie postojówki, stolik wysoki, postaw se piwo i stój jak ten... prezes. Nie ma gdzie opłukać... Tym razem również od piątku, ale dopiero od 16:00, choć o 17:00 niektórzy byli na etapie "chmielenia." Gdzieś z boku Lord Jack'a coś tam ponastawiane, na głównej płycie Rynku, tylko takie postojówki, stolik wysoki, postaw se piwo i stój jak ten... prezes. Nie ma gdzie opłukać...- 
							Channel: Festiwale piwne
 2023-08-25, 20:15
- 

- 

Brło to dawna słowiańska nazwa Berlina i oczywiście kraftowego browaru (właściwie dwóch browarów) w tym mieście. Brło to dawna słowiańska nazwa Berlina i oczywiście kraftowego browaru (właściwie dwóch browarów) w tym mieście.

7% alk.

Podali, że na niemieckich chmielach: Comet, Hüll Melon, Polaris.

https://en.brlo.de/house-of-brewing/biere

No i się zdziwiłem,...- 
							Channel: Niemcy

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment