ART dlaczego nie mogę wejść do żadnego z tematów zamieszczonych w Giełdzie i Prasówce
kłopoty
Collapse
X
-
kłopoty
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Tagi: brak -
Czyżby miesięczny płatny abonamentNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu) -
1, 2, 3 - próba mikrofonu???Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
przykro mi, to był test, nieudany.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Na kłopoty - ART
i żeby nam to było przedostatni razNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
celt birofil napisał:i żeby nam to było przedostatni razWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
Related Topics
Collapse
-
Czego jak czego ale RIS-a to się najmniej spodziewałem w czeskim browarze
Ekstrakt 22°Blg, alk. 8,5%. Parametry takie bardziej porterowe ale zapewniono mnie, że to górniak.
Barwa czarna jak smoła, nie do przejrzenia nawet pod żarówką.
Piana jasnobrązowa, słabiutka, tylko warstewka...-
Channel: Czechy
2022-01-16, 23:31 -
-
Cześć!
Kłania się (brew nickowi) Gizbern, który ma kłopoty z odzyskaniem dawno nieużywanego konta.
Chciałbym polecić Koleżankom i Kolegom kilka książek o polskim i światowym browarnictwie, których chciałbym się pozbyć.
Autorami części z nich są...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Niezwykły browar restauracyjny założony w 2017 roku.
Obiekt powstał w dawnej wielkiej hali magazynowej w niezbyt atrakcyjnej dzielnicy miasta, u podnóża ponurego osiedla mieszkaniowego, składającego się z wysokich kwadratowych punktowców.
Niecały kilometr od browaru znajduje...-
Channel: Kolumbia
2020-03-06, 12:49 -
-
Wklejka z Gazety Wyborczej, a wklejka dlatego, że artykuły tam zamieszczone potem znikają z płatnym archiwum
Wielkie kłopoty małych browarów
Największe polskie browary radzą sobie doskonale, ale mali producenci piwa walczą o przetrwanie. W zeszłym roku zamknięto kilka...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
16 września "nastawiłem" moje pierwsze piwo.
Jest to pucha coopersa - Sparkling Ale, do której dodałem kg BA brew-kit PLUS!.
Problemy związane były ze zbyt wysoką temperaturą otoczenia- nie spodziewałem się, że znowu...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment