Jeśli chodzi o kolekcjonerów, to może tych ludków być od pioruna, więc może by tak w przyszłości podzielić to przynajmniej wg. rodzaju zbieranych surowców wtórnych
Myślisz jak ja aby każdemu dołączyć znaczk co kolekcjonuje ?? np. mały brelok lub etykiete ew. kufelek
Może gdyby Art póścił trochę farby możnaby mu podpowiedzieć lub wybić jakieś pomysły z głowy. A tak to tylko czekać na propozycje dalszych podgrup, np. wśród kolekcjonerów: wafle, etykiety, kapsle itd i dalej polskie, europejskie itd, i dalej mieszkający nad morzem, nad rzeką i inne podobne "genialne" pomysły
Może gdyby Art póścił trochę farby możnaby mu podpowiedzieć lub wybić jakieś pomysły z głowy. A tak to tylko czekać na propozycje dalszych podgrup, np. wśród kolekcjonerów: wafle, etykiety, kapsle itd i dalej polskie, europejskie itd, i dalej mieszkający nad morzem, nad rzeką i inne podobne "genialne" pomysły
Rzeczywiście pisałeś coś takiego, ale myślałem, że chodzi Ci o to, żeby wyodrębnić zbieraczy wafli europejskich jednocześnie mieszkających nad rzeką
Ta "rzeka" mnie zmyliła
Powoli, słowo po słowie powstaje książka mojego autorstwa o porterze bałtyckim. Jednym z rozdziałów będzie oczywiście historia, zahaczająca o genezę porteru jako takiego w Londynie, jego sukces eksportowy i dalsze losy w krajach basenu Morza Bałtyckiego. Od pierwszych porterów warzonych...
Jedyny klasztor trapistów w Anglii i jedyny browar trapistów w Wielkiej Brytanii!
Opactwo założone w 1835 i prawdopodobnie mnisi warzyli tam piwo w XIX w. Jednak współczesny browar pierwszą warkę wypuścił w 2018 r. (wcześniej mnisi prowadzili mleczarnię). Do lata 2019 r. wyprodukowano...
Comment